[O1] HTC TYTN II zabudowany w zegarach O1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tiara1
    Classic
    • 2011
    • 4

[quote="maciejek"]
    Zamieszczone przez tomall75
    Witam
    interesuje mnie cena za nakładki progowe do OII kombi 2007
    Chodzi o talkie plastiki na próg?

tak dokładnie o te plastiki
    jest ich chyba 6 szt
    nr katalogowy: KDA 600 001
    tiara1
  • lucq87
    Classic
    • 2010
    • 10

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Skody Octavii z 2000 roku jeszcze przed liftem. Zabieram się powoli do modów licznika,a konkretniej podświetlenia. Mam również nie używanego palmtop HTC TYTN II.

I

I urodził się taki pomysł, żeby wmontować to urządzenie w zegar, w miejscu kontrolek. Problem zasilania i sterowania wydaje mi się do przejścia, gdyż urządzenie nie powinno się opierać przed wyprowadzeniem przycisków przewodami na zewnątrz. Co do użyteczności tego urządzenia.... niestety tylko NAVIGACJA, MP3 i ewentualnie telefon. Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły, albo wiedzę na temat problemów, które dyskwalifikują ten pomysł... pozdrawiam

Komentarz

• cycek
      Rider
      • 2009
      • 554

Nie bierz tego do serca ale według mnie - bez sensu.

Jak dorabianie przewodu zasialającego do czegos na akumulatory. Jak prysznic bezprzewodowy.

Moduj liczniki, a HTC zamontuj na fajnym uchwycie dedykowanym wpasowanym przy nawiewach - dostępne na alledrogo.
      Ogrodzenia Panelowe

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

Re: HTC TYTN II zabudowany w zegarach O1

Zamieszczone przez lucq87
        ...
        Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły, albo wiedzę na temat problemów, które dyskwalifikują ten pomysł... pozdrawiam
        Jako były użytkownik tego HTC podpowiem, że ABSOLUTNIE KONIECZNIE musisz wyprowadzić podstawowy przycisk czyli RESET :diabelski_usmiech . Jak go przynajmniej raz dziennie nie wcisnąłem, to normalnie było święto lasu :P . A tak dla pewności to warto by było wyciągnąć samą baterię poza licznik, bo czasami Soft Reset nie pomagał i zostawało tylko wyjęcie baterii.

A tak wogóle to nie wiem czy samymi przyciskami da radę go sprawnie obsłużyć.

BTW. Jak chcesz to mogę Ci podesłać serwisówkę do tego HTC ( 7,5 MB ), będzie Ci łatwiej go rozebrać...
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• deviltomek
          Ambiente
          • 2010
          • 246

najpierw wez go w zime zostaw w schowku w aucie i zobacz czy Ci przetrwa jedną zimę wątpie, bo takie urządzenia są czułe na róznice temperatur... pozatym problem z kontrolkami, chyba ze ich nie potrzebujesz.....a pozatym pomysl ok....kilka ciekawych programów i smigał by na nim moze nawet ala VAG na pocket pc:P, zasilaniem nie ma problemu wystarczy stabilizator 5V (7805) a zasilanie do podswietlenia póscić po zapłonie przez jakis przekaźniczek, urządzenia nawet bym nie wyłączał tylko samo podświetlenie...i np. na stałe odpalić automape

Komentarz

• marbab
            RS
            • 2009
            • 4713
            • Fiat
            • BMM 2.0 TDI 140 KM

To bedzie lepsze od Maxi-Dota Pomysl fajny tylko ciekawe jak z realizacja. Bede Ci kibicowal
            Marek

Octavia Scout 2.0 TDI, Diamond Silver
            Fiat 126p FL 650E, Żółć Wątrobowa

Komentarz

• lucq87
              Classic
              • 2010
              • 10

Wiem już że z HTC-ka komputera nie zrobię bo Pocket PC nie posiadają modułu wejścia wyjścia, następna wizja to kamera cofania... ale to tylko ambitne plany... za tydzień ide na urlop... wiec zajmę się tym w wolnej chwili...podobną wizje miałem z nawigacją jakąś taką za dwie stówki ... żeby wkomponować ją w kratkę nawiewu, żeby była pod ręką... i wyglądała... inaczej niż na uchwycie.... A kowal serwisówke chętnie przytulę.

Komentarz

• deviltomek
                Ambiente
                • 2010
                • 246

Zamieszczone przez lucq87
                Wiem już że z HTC-ka komputera nie zrobię bo Pocket PC nie posiadają modułu wejścia wyjścia.
                ale ma bluetooth a juz powoli powstają projekty diagnostyki po bluetooth

Komentarz

• hermioli1
                  Rider
                  • 2009
                  • 322

lucq87, poszukaj w dziale "nasze auta", jest tam samochód jednego z userów, niestety nie pamiętam nicka. On zabudował PPC w nawiewie. Może od niego uzyskasz jakąś pomoc.
                  W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
                  Babka utonęła do góry kudłatką.
                  Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
                  Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!

Komentarz

Pracuję...