Zamieszczone przez arci9
Nasz wiejski tiuning czeszek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodakurde howard, ale od czego te przelaczniki, jakis dopalacz??? :szeroki_usmiechSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Bardzo fajny temat .. dzięki temu można uniknąć wioski. Hehe też myślałem nad listwami meblowymi ale juz widze ze nie mam robić hehe. Poszukam coś u siebie
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez bernardoKiedys byłem młody i.....
Dorosłem
Może chce ją ktoś kupić? tanio sprzedam... :diabelski_usmiechaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez bernardoKiedys byłem młody i.....
Dorosłem
Może chce ją ktoś kupić? tanio sprzedam... :diabelski_usmiech
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howard7no panowie SMIAŁO kto nastepny niewierze ze nikt wiecej nie ma nic "wiejskiego" u siebie w czeszce (sam bym mogł kilka przytoczyc)
Mówisz i masz
okular
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekontylko Berni nie mow ze Be Em Dablju bedziesz kupowal :diabelski_usmiech (fury nie bedzie czy naklejki heheh)
bez naklejek po prostu nie mogę żyć :lol:
BaPit, te okularki czynią Twoją rakietę bardziej łagodną i niewinną, taka mała milusińska... :szeroki_usmiech
Witamy w Wiejskim Klubie :wink:aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoBaPit, te okularki czynią Twoją rakietę bardziej łagodną i niewinną, taka mała milusińska... :szeroki_usmiech
Witamy w Wiejskim Klubie :wink:Choć także teraz pod wieloma remizami, można spotkać ten styl. Z lewej strony nalepka "Grabowski". Poniżej wydech - najgłośniejszy we wsi
produkcji KM - także szybko stał się bury od rdzy
mimo, że był pioruńsko głośny, powodował osłabienie auta (mniejsza średnica). Niewątpliwie szyku nadawała pięknie wkomponowana naklejka "Remus" nad wydechem
:lol:
:wink: Nie zapominajmy o stylowych kołpakach, które zdobiły moją piękną furę jeszcze w poprzednim zimowym sezonie
foto
Pozdrawiam,
Bartek
PS chyba zgubiłem zdjęcia, jak na początku zamontowałem stożek - to też był klasyk :lol::wink: może znajdę te foty - "rurki do klopa edition" + "deska izolująca edition" (dobrze, że deska nie spłonęła
)
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
W moim autku tez siedzi cos z WT,sorki za brudne auto ale tylko na tym widac o co mi chodzi.Mysle ze niemusze duzo pisac, gites rurki,przyrost mocy gwarantowany :lol: :lol: :lol:Załączone pliki-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekW moim autku tez siedzi cos z WT,sorki za brudne auto ale tylko na tym widac o co mi chodzi.Mysle ze niemusze duzo pisac, gites rurki,przyrost mocy gwarantowany :lol: :lol: :lol:
Czyli jest nas dwóch cffffaniaczków :szeroki_usmiech
Cholerka, no i moja WT lista się wydłużyła :wink:
Niedługo wrzucę fotę ztjuninkowanej rolety na tylnie okienko... za 19,99 peelenów, jest naprawdę niezła :wink:aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekmoim autku tez siedzi cos z WT,sorki za brudne auto ale tylko na tym widac o co mi chodzi.Mysle ze niemusze duzo pisac, gites rurki,przyrost mocy gwarantowanyŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tymonnie wiem czemu ale jedna opadła o 90stp w dółOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
lec
u mnie bez problemu, skodowskie, rowniotko... tylko pukaja o dyfuzorek troche, na wolnych obrotach.
Komentarz
Komentarz