Wymiana tłumika na Tłumik sportowy-- UPGRADE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mdo1
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 441

dobrygrzes widziany :szeroki_usmiech najpierw zamienilismy kilka slow pod Carefour Bemowo a następnie zostaliśmy namierzeni wracając z tarchomina na Modlińskiej 8) pozdrawiamy serdecznie k
  • chrisunm1
    Drive
    • 2006
    • 60

Witam wszystkich
    Niedawno rozważałem kupno tłumika sportowego,i TARCZE HAMULCOWE EBC BRAKES+klocki green efect,i mam dwa pytanka???
    1.Gdzie moge wymienic te tarcze,i tłumik w okolicach Wroclawia lub we Wroclawiu.
    2.I czy po wymianie nie bede mial problemow w aso itp.
    co o tym sądzicie???I czy to napewno podejdzie do octavi? nizej załączam link
    dziekuje za pomoc

MOja czeszka

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

Gdybyś nie był tak leniwy to przeczytałbyś przynajmniej info o zniżkach jakie przysługują "członkom" OCP. :diabelski_usmiech
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• misiekwaw
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7715
        • Ford

Zamieszczone przez Nexus6
        Gdybyś nie był tak leniwy to przeczytałbyś przynajmniej info o zniżkach jakie przysługują "członkom" OCP. :diabelski_usmiech
        a Ty sie nie znasz, bo tarcze ze sklep.tuning.pl daja wiecej koni :P
        Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
        http://www.disi-tune.pl
        Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
        Był WRX
        Była Octa

Komentarz

• BioBogon
          Elegance
          • 2005
          • 921

Re: Wymiana tłumika na Tłumik sportowy-- UPGRADE

Zamieszczone przez chrisunm1
          Witam wszystkich
          Niedawno rozważałem kupno tłumika sportowego,i TARCZE HAMULCOWE EBC BRAKES+klocki green efect,i mam dwa pytanka???
          1.Gdzie moge wymienic te tarcze,i tłumik w okolicach Wroclawia lub we Wroclawiu.
          2.I czy po wymianie nie bede mial problemow w aso itp.
          co o tym sądzicie???I czy to napewno podejdzie do octavi? nizej załączam link
          dziekuje za pomoc

http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=84740
          ad.1
          Tłumik to nie wiem za bardzo, nie mam doświadczeń i jestem na etapie szukania dolnośląskich expertów od wydechów

Co do tarcz to możliwości jest wiele: ASO to najprostsze rozwiązanie (wygoda, ale trzeba uważać), możesz iść np. do Motoexpresu na Międzyrzeckiej (2 osoby z forum polecają), w sumie godny polecenia jest Jetronic na Opolskiej (tam jest oprócz chiptuningu cała stacja obsługi, przeglądy, klocki i inne takie) lub wybrać rozwiązanie budgetowe np. Norauto, które sprawdza się przy klockach (z tarczami nie mam doświadzczeń).

ad.2
          Po wymianie tarcz na pewno nie będzie problemu z ASO i gwarancją. Gorzej z tłumikiem jeśli nie jest dedykowany to na ewentualne awarie wydechu będą kwękać na 100%.
          Leon FR 2.0TDI 170KM

Komentarz

Pracuję...