dobrygrzes widziany :szeroki_usmiech najpierw zamienilismy kilka slow pod Carefour Bemowo a następnie zostaliśmy namierzeni wracając z tarchomina na Modlińskiej 8) pozdrawiamy serdecznie k
Wymiana tłumika na Tłumik sportowy-- UPGRADE
Zwiń
X
-
Wymiana tłumika na Tłumik sportowy-- UPGRADE
Witam wszystkich
Niedawno rozważałem kupno tłumika sportowego,i TARCZE HAMULCOWE EBC BRAKES+klocki green efect,i mam dwa pytanka???
1.Gdzie moge wymienic te tarcze,i tłumik w okolicach Wroclawia lub we Wroclawiu.
2.I czy po wymianie nie bede mial problemow w aso itp.
co o tym sądzicie???I czy to napewno podejdzie do octavi? nizej załączam link
dziekuje za pomoc
MOja czeszka
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Gdybyś nie był tak leniwy to przeczytałbyś przynajmniej info o zniżkach jakie przysługują "członkom" OCP. :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Re: Wymiana tłumika na Tłumik sportowy-- UPGRADE
Zamieszczone przez chrisunm1Witam wszystkich
Niedawno rozważałem kupno tłumika sportowego,i TARCZE HAMULCOWE EBC BRAKES+klocki green efect,i mam dwa pytanka???
1.Gdzie moge wymienic te tarcze,i tłumik w okolicach Wroclawia lub we Wroclawiu.
2.I czy po wymianie nie bede mial problemow w aso itp.
co o tym sądzicie???I czy to napewno podejdzie do octavi? nizej załączam link
dziekuje za pomoc
http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=84740
Tłumik to nie wiem za bardzo, nie mam doświadczeń i jestem na etapie szukania dolnośląskich expertów od wydechów
Co do tarcz to możliwości jest wiele: ASO to najprostsze rozwiązanie (wygoda, ale trzeba uważać), możesz iść np. do Motoexpresu na Międzyrzeckiej (2 osoby z forum polecają), w sumie godny polecenia jest Jetronic na Opolskiej (tam jest oprócz chiptuningu cała stacja obsługi, przeglądy, klocki i inne takie) lub wybrać rozwiązanie budgetowe np. Norauto, które sprawdza się przy klockach (z tarczami nie mam doświadzczeń).
ad.2
Po wymianie tarcz na pewno nie będzie problemu z ASO i gwarancją. Gorzej z tłumikiem jeśli nie jest dedykowany to na ewentualne awarie wydechu będą kwękać na 100%.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Komentarz