Turbina 2.0 BKD zamiana na Hybrydowa 2.0 BKD

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lufex
    Ambiente
    • 2011
    • 101

Zamieszczone przez leff
    1.8 TSI, przeglady co 15 kkm lub co rok
    tutaj masz troszkę porównań (na przyszłość więcej danych proszę...przebieg auta, styl jazdy, ile km jeździsz i w jakich warunkach...wtedy można bardziej olej dopsaować).

nie chcę ciągle się powtarzać i polecać te same produkty :roll: (myślę, że jak poczytasz wybierzesz coś dla siebie) ew pisz na PW.
    Ja mogę np zaproponować dla odmiany AGIP 7007 0W30 - ACEA A5/B5 (uważam, że to bardzo ciekawa oferta) bardzo mocny, wysoce zaawansowany jakościowo olej o najnowszych normach lub któryś z poniższych - też się nadadzą:

[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 17:43 ]
    Zamieszczone przez kross12
    w Poznaniu jest przedstawicielstwo i sklep Fuchsa, także jakby ktoś chciał to mogę komuś zamówić i wysłać do domu
    jak mają duży asortyment olejów do smaochodów osobowych to taka informacja napewno się przyda! Dziękuję bardzo
    Gdybyś kiedyś miał możliwość rozeznania się w ich asortymenice to był bym wdzięczny - może prowadzą sprzedaż przez internet?
    To właśnie dziwne, że Fuchs jako bardzo dobry olej jest jeszcze tak mało w Polsce dostępny i trzeba go szukać w Wielkiej Brytanii można go spokojnie kupić (także rewelacyjne estrowe oleje Fuchs Silkolene) i jest chwalony i polecany.
  • hubi2000
    Rider
    • 2010
    • 601

Witam od kupna samochodu octavia 2.0 BKD mam problem z turbo efekt jadacej karetki i sowy od jakiegos czasu jest dodatkowo efekt jakiegos pilowania metalu

Wiec poszukuje turbiny i teraz pytanie czy szukac turbiny takiej samej czy moze zamontowac Hybrydowa 2.0 BKD podobno jest jakos ulepszona i ten problem juz nie wystepuje a pasuje w miejsce starej p&p

a tu opis sprzedajacego :

W wersji BKD przy turbinach najwiekszy problem stanowi zbyt wąski kolektor który ogranicza prace turbiny juz przy seryjnych wirnikach(powodując znaczne szybsze ich zużycie). Przy tej hybydzie problem został w 100% rozwiązany !!!! W audi A3 2.0 tdi BKD (w serii 140PS) Moc przy niemal seryjnym doładowaniu wynosi nieco ponad 200PS
    Cupra 2.0 TFSI 305KM/420Nm

https://www.youtube.com/watch?v=_SAtv9muPcE

Komentarz

• handzol
      Ambiente
      • 2006
      • 212

Możesz podać link do tego sprzedawcy,bo to bardzo ciekawe.

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez handzol
        Możesz podać link do tego sprzedawcy,bo to bardzo ciekawe.
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• hubi2000
          Rider
          • 2010
          • 601

moze ktos pomoc odnosnie tej turbiny ?
          Cupra 2.0 TFSI 305KM/420Nm

https://www.youtube.com/watch?v=_SAtv9muPcE

Komentarz

Pracuję...