phrix, dobrze prawi linkę dwa razy, chodź z bólami, wkładałem do zamka bez odkręcania Co do kluczy to polecam spline z Jonneswaya, sam ich używam, kolega chwali też Yato ale nie wiem ile w tym prawdy, bo jeszcze nic od nich nie mam
Mam pytanie czy byłby ktoś zainteresowany taką naklejką na oryginalny znaczek skody(przód i tył). Jestem zainteresowany zmianą na właśnie taki tylko w drukarni musiałbym pewnie zamówić kilkanaście sztuk. Moim zdaniem wygląda zaje....fajnie.
Również byłbym zainteresowany takim komplecikiem, to dowiedz się jaka by była cena za sztukę i przy jakiej ilości zamówienia to zaczniemy tworzyć listę.
Mi też się bardzo podoba ten znaczek, może trza założyc topic w gadżety klubowe i zrobić listę. on będzie taki sam jak skody? w sensie taki wypukły?
Szukałem w necie i na stronce superskoda.com tylko dwóch użytkowników jeden z Irlandii a drugi z Turcji mają takie znaczki. Wysłałem do nich zapytanie gdzie kupili lub robili, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Byłem ostatnio w firmie zajmującej się oklejaniem samochodów i facet mi powiedział że są dwie opcje jedna to zrobenie naklejki na foli do okl. aut a druga wypukła 3d. Nakład minimalny 20 kompletów (przód i tył) i koszt z projektem ok. 500 zł więc dosyć dużo sobie policzył. Jak na razie szukam dalej...
mirek_p11, wypukłą 3d za ok. 20 zł za szt. (nawet dwa egzemplarze, nie trzeba zamawiać 100 szt. lub więcej) zrobi ci użytkownik "natorskit" z allegro, robił dla mnie emblematy Forda z czarnym tłem i były gites, jak chcesz poszukam zdjęć gotowych. Z tym że do wypukłej trzeba by chyba zdejmować znaczek Skody po wypukła za bardzo nie nadaje się do przyklejenia na niego.
Komentarz