Jak co to ja też jestem chętny na znaczki
emblemat skoda motorsport
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
-
no i ja też 2xprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
????
Wiadomo
cos ilu jest chetnych i jakie sa koszta ?? :lol: czy utknelo to w martwym punkcie :cry:
pozdrawiam
Komentarz
-
:roll: gdyby faktycznie ktoś się podjął to jestem chętny na komplet Logo do O I i O II.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
ja czekam nadal na wymiary wszystkich modeli i decyzje które projekty wybieramy.
potem zakładamy nowy temet na gadzety klubowe
i lista, zamówienie i zakładamy :P
wycena miali sie zainteresowac inni i czakamy. pozdr.SPRZEDAM TANIO
Komentarz
-
a to już mamy projekt?Zamieszczone przez octaviawrcdecyzje które projekty wybieramy.
jutro się dowiem ile kosztuke oryginalny taki emblemat i czy w ogóle można go zamówić
Komentarz
-
daj znać :!:Zamieszczone przez marc!njutro się dowiem ile kosztuke oryginalny taki emblemat i czy w ogóle można go zamówićPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Jeżeli chodzi o naklejki to musiałbym mieć logo w dużym rozmiarze, podane wymiary (01 i o2) i mogę załatwić takie naklejki w drukarni (na dobrym jakościowo papierze samoprzylepnym;połysk)
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez mossJeżeli chodzi o naklejki to musiałbym mieć logo w dużym rozmiarze, podane wymiary (01 i o2) i mogę załatwić takie naklejki w drukarni (na dobrym jakościowo papierze samoprzylepnym;połysk)
Pozdrawiam
Wymiary OII FL to 79mm tył i 89mm przód. Projekt w drukarni w Gdyni kosztuje 100 zł i 20 zł za komplet ( przód,tył )więc nie wiem czy taniej u kolegi nie wyjdzie. Naklejka wyjdzie lepiej na czarnym macie (oryginał jest tak zrobiony)
Komentarz
-
mirek_p11, ale sama naklejka to będzie troszke lipa
musialaby być wypukłaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Może być 3d, ale wtedy oryginalny znaczek trzeba odkleić. Opcja jest jeszcze taka że można kupić w milotecu osłonę na znaczek i na nią nakleić zrobioną naklejkę.Zamieszczone przez piotrek_gdymirek_p11, ale sama naklejka to będzie troszke lipa
musialaby być wypukła
Komentarz
-
A to nie bedzie odstawac za bardzo wtedy??
panowie moze polecimy z lista ? Zobaczymy jakie zainteresowanie i jak by wtedy koszta sie rozlozyly bo wiadomo ze ta 100-wa na projekt rozlozy sie na wszyskich zamawiajacych--------------
Komentarz
-
Moja propozycja jest taka że robimy listę i jak będziemy wiedzieli ile zamówić to wtedy uderzymy do drukarni i będziemy negocjować cenę. Wiadomo że im więcej naklejek tym niższa cena. Musimy się tylko zdecydować czy zwykła naklejka czy 3d. Może od razu na liście wpiszemy ile sztuk,jaka octavia i zwykła naklejka czy 3d to będzie wiadomo jakie jest zainteresowanie. Czy ma ktoś przypadkiem znajomego w drukarni??Zamieszczone przez hermanA to nie bedzie odstawac za bardzo wtedy??
panowie moze polecimy z lista ? Zobaczymy jakie zainteresowanie i jak by wtedy koszta sie rozlozyly bo wiadomo ze ta 100-wa na projekt rozlozy sie na wszyskich zamawiajacych
Komentarz
-
Który projekt w końcu wybieracie? Myślę 28zł z przesyłką nie było by wygórowaną kwotą za komplet.
Jak będę miał projekt, mogę poprosić o wersję testową.
Jeżeli chodzi o 3d musiałbym spytać czy da się zrobić i jaki koszt.
Komentarz
-
Moje skromne zdanie jest takie że zwykła naklejka na foli mat będzie wyglądała jak w linkach czyli zaje...Zamieszczone przez mossKtóry projekt w końcu wybieracie? Myślę 28zł z przesyłką nie było by wygórowaną kwotą za komplet.
Jak będę miał projekt, mogę poprosić o wersję testową.
Jeżeli chodzi o 3d musiałbym spytać czy da się zrobić i jaki koszt.
Komentarz
-
Panowie ...przedstawcie do wyboru projekt i zróbcie listę jeśli ktoś podejmie się wykonania tego emblematu. Szkoda by temat nie został zrealizowany do końca bo posiadanie takiego emblematu napewno jest tego warte.
Muszą być zarówno emblematy dla OI jak i O II - nie widzę inaczej (przód i tył).
Jeśli będzie podany projekt i konkretna cena (ktoś musi podjąć się wykonania) wtedy dawajcie listę. Napewno znajdzie się wielu chętnych. Ja cały czas czekam i jestem gotów przyjąć komplet do OI i OII.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Dajcie konkretne wymiary do o1,o2 i o2fl, może być taka naklejka jak podał biały104 na stronie 3?
Jeżeli to co wyżej będę miał wydrukuje się wersje jak to ma wyglądać do odbioru i zrobię osobny temat z zamówieniami.
Komentarz
-
mirek_p11, a ile powiedział za 3d ten koleś co Ci dawałem na niego namiary? Podejmie się w ogóle tematu?Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
wypukła 3d za ok. 20 zł za szt. zależy ile sztuk i jakie wymiary.Zamieszczone przez Skfarekmirek_p11, a ile powiedział za 3d ten koleś co Ci dawałem na niego namiary? Podejmie się w ogóle tematu?
Komentarz
-
-
A coz projektem?? Wg mnie powinien byc jak najbardziej zblizony do tego ze zdjecia z 1szej strony?
Kolegi biały104 jest niezly ale wydaje mi sie ze nie do konca idealny jak pierwowzor..
Jesli jakas firma co ma drukowac ma robic tez projekt to tzreba dac im te fote i niech sie staraja oni bo w koncu biora za to 100zl
pozdrawiam--------------
Komentarz
-
Tylko u mnie jak coś projekt nie będzie kosztował aż 100zł. Dorzucę po prostu do ceny naklejek (za komplet 28zł z przesyłką) Jak byście dali konkretne wymiary (na razie dostałem tylko o2 fl) i jakiś taki wstępny obrazek jak to ma wyglądać. Jak pasuje ten od kolegi biał104 ( zrobi się tylko węższy ten biały pierścień dookoła i da tą flagę razem z tłem czarny mat)
Czekam na wymiary o1 i o2!
Komentarz
-
moss, ale płaskie czy może 3D?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
ops:
Komentarz