gieniug66, ups.już poprawiam
Zamiana zderzaka przed FL na po FL/ Octavia RS
Zwiń
X
-
Zamiana zderzaka przed FL na po FL/ Octavia RS
Witam. Mam pytanie, czy zderzak z RS z ledami pasuje do modelu RS przed FL ? Czy jest mozliwy taki mod ? Jesli tak, to co jeszcze trzeba wrzucic od modelu po FL ? Czy halogeny sa inne ? Czy sa potrzebne inne mocowania ? Czy zmieniony jest pas przedni?
Dzieki za pomoc.pozdrawiam
Jacek
-
-
A czemu zamykac ?
Wszystko sie da, tylko ktos kumaty musi wyszukac, czy belka i fartuch od chlodnic sa takie same przed FL jak po i czy w RSie nie zrobili udziwnien.
Dalej to juz tylko 2x blotnik, nadkola sa takie same, 2xlampy + kompletny zderzak i wymiana
Liczylem to kiedys i jesli nie trzeba wymieniac fartucha z belka, to zabawy jest czesciowo na 2400 zl przy UZYWANYCH czesciach.
Przy nowych sam nowy kpl zderzak to kwestia niecalych 2000 zl. ( kolo 1700 )Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Była kiedyś na allegro o2 liftowana z 2004 roku Wiec się da k.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
No tak, ale nie miala zderzaka z RS'a
Z informacji od Lukasza - forumowego dealera - to zrobienie lifta RS ze zwyklej O2 ( nawet po FL ) jest niemozliwe, z racji na spore roznice uchwytow montazowych - ja jednak bym to kwestie pod katem praktycznym przedyskutowal - czyli zebral czesci i modzil :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz