Witam serdecznie kolegow chcialem sie zapytac czy ktos moze przerabial temat podswietlania tablicy rejestracyjnej w led technologi? A mianowicie jest tak ciezko dokupic lapki ze szok wpisujac na all...go podswietlanie tablicy wyskakujemnustwo stron ale niema nigdzie mojego modelu sa wszystkie prosokatne a bylem zobaczyc w aucie i nie beda pasowac bo moje sa takie jajowate sciete. Mam skoda jednke po fifcie rocznik 2008 tour hatchbak i nie umie znalesc ledow do tablicy czy orjeyujecie sie czy z innego modelu podejda lampki? mam juz dosc tych zarowek ktore sie przepalaja a diody jak daje to swieca pod katem i praktycznie ich nie widac i brak homologacji a jednak te orginalne ledy zestawy to juz maja na kloszach homologacje wybita itp. Czy ktos jest mi wstanie pomoc doradzic co kupi? moze jakie idzie doszlifowac np z inego auta grupy vw?
Podswietlanie tablicy rejestracyjnej
Zwiń
X
-
Podswietlanie tablicy rejestracyjnej
moja czarna perla
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=980275#980275Tagi: Brak
-
-
Nie ma co kombinować u siebie wstawiłem https://allegro.pl/zarowka-cob-2-dio...6-2c1f56e77b54
Mam na podświetlenie tablicy i w postojówkach. Dodatkowo są zalane silikonem.
-
-
Hey dziekuje Ci za informacje juz sobie zamowilem a ja ciagle chcialem takie w obudowie zalazne itp juz kupilemnawet takie na plytce
swieci fajnie ale ciagle sie przepalaja Panel Moduł LED COB 36chip W5W C5W C10W T4W listwa
A to jest zimna biala barwa prawda? a arowka patrzy u ciebie tez tak pod katem prawda?
moja czarna perla
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=980275#980275
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MB17 Zobacz wpis
A jak wpiszesz W5W led to co znajduje?
Szukaj leda w oprawce W5W z soczewką.Ostatnio edytowany przez Bambek1; 38218.
Komentarz
-
-
Przeglądając strony internetowe związane z grupą VAG znalazłem poniższe dotyczące tylnego oświetlenia:
Полтора года назад я поставил светодиодные лампы 80W 1156 CREE XBD в задний ход, работают они отлично и по сей день. Далее LED успешно заменили лампы накала в подсветке плафона, номера, бардачка, бага…
Достали уже китайские лампочки. Сначала начали моргать в габаритах, заменил на Philips Xtrem vision 6000K. Уже месяц полет нормальный. Потом перегорела одна лампа в подсветке номера, купил заменил. Но…
Привет драйверы!Давно хотел заменить все лампы накала на светодиоды.А еще заметил что в габаритах один светодиод (кукуруза) частенько моргал.И так накупил светодиодов и понеслось!)Брал как всегда пров…
dodatkowo:
Фух, вот и дошли руки написать про пересвет блока отопителя. Много времени потратил на поиски схемы для платы, т.к. Sprint-Layout и подобные программы для меня был дремучий лес. Заказать у умельцев, н…
uruchomienie drugiego światła przeciwmgielnego
В октавии базово предусмотрена только одна, левая, задняя противотуманка. Но т.к. эти машины были и праворульные, то предусмотрена и правая задняя противотуманка. А т.к. я люблю симметрию, вот решил…
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MB17 Zobacz wpis
https://allegro.pl/oferta/led-lampki...21a14291fbf951
U mnie taka prostokątna właśnie jest w drzwiach przednich a ta okrągła co w ledach do drzwi przednich w tablicy rejestracyjnej. Napisałem do sprzedającego w tej sprawie i zobaczę co odpiszę ale cena fakt przegięcieOstatnio edytowany przez SuchyX; 2510.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Porównanie jasności świecenia z tyłu samochodu, z lewej strony normalne żarówki z prawej ledy
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
opis wymiany całości na led, ale po rosyjsku, wystarczy google tłumacz i kopiuj wklej
Наркомания — страшная хрень, но вагодрочерство желание пихать в старое ведро деньги — ещё хуже. Но именно из-за этого пагубного явления мы с вами тут сегодня и собрались. Итак, приступим к смете: 1)…
a następnie led a sprawa w sądzie, znowu google tłumacz i kopiuj wklej
Здравствуйте! Хочу пояснить, что нарушает водитель, устанавливающий LED(светодиодные) лампочки(именно ЛАМПОЧКИ) во внешние световые приборы и что ему грозит за это. Для начала термины и определения: "…
oraz jakie światła mogą być zakładane bez zmiany homologacji „led a przepisy” oczywiście kopiuj wklej
В свете моей последней записи, возникли споры (не только в рамках D2) по поводу легальности подобного головного света. Пол дня прооколачивался в ГАИ и МРЭО. Рассмотрим как всё обстоит на самом деле.…
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz