ojojoj tylko pomarzyc o czyms takim :roll:
AGR by MT z ponad 100% przyrostem mocy!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MisiekWAWqrna kiedy ja sie wreszcie ogarne :?
Ja to auto robilem prawie dwa lata.
[ Dodano: Czw 06 Kwi, 06 23:33 ]
Zamieszczone przez MiKruSJest szansa, ze po 1-ym maja bedzie to najszybsza O1 TDI w PL.
Chyba, nie wierzysz ze pobije rekord tamtej 4x4, albo Bonda... :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21I jak tu nie żałowac ze nie mam TDI lacze2była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Purchawa - Bardzo ładny wynik, Gratuluje i oby tak dalej :twisted:
VP Górą !!! widac hybryda działą poprawnie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Przy colerze z Iveco jest juz ciepło oj ciepło silniczkowi.
Mierzyłeś EGT?? Bo tłoki potrafią popłynąć, i czy na tym programie pomykasz non stop?? Ogólnie Brawo za dążenie do celu - wynik naprawdę bardzo ładny, oby tylko wszystko działało jak nalezy i jak najdłużej.
Szacunek i pozdrawiam."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSFuck - zapomnialem o tej 4x4.
Czas Bonda mysle, ze jest w zasiegu.
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Luca, nie mierzylismy wlasnie EGT. Stad tez m.in. decyzja ze nie bedziemy wiecej kombinowac, ze wzgledu na bezpieczenstwo silnika. Powiem tylko, ze rura od wyciagu spalin w pewnym momencie robila sie fioletowa.
Tak, na tym programie smigam. :twisted:
[ Dodano: Pią 07 Kwi, 06 11:32 ]
BaPit, oj miewalem juz chwile zwatpienia."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaLuca, nie mierzylismy wlasnie EGT. Stad tez m.in. decyzja ze nie bedziemy wiecej kombinowac, ze wzgledu na bezpieczenstwo silnika. Powiem tylko, ze rura od wyciagu spalin w pewnym momencie robila sie fioletowa.
Tak, na tym programie smigam.
Daj proszę znać jak już pomierzysz EGT jakie masz wartości.
I radości z jazdy życzę oraz jak najmniej awarii, Ślask dopiero za jakiś czas pokaże wiosenny set up, zimowe juz znacie :twisted: :twisted: :twisted: a bracia "Pe" nie spią :twisted: :twisted:
Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje - tak trzymaj i pozdrowienia dla Marka"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KruPinCzekam na 220KM i 400Nm na codzien :twisted: :twisted: :twisted:
Tak jak powiedzialem, to nie jest jeszcze moje ostatnie slowo.
Naprawde wszystkim, ktorzy mi kibicowali i wierzyli, ze sie uda, bardzo serdecznie dziekuje! ops:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Blanko
super furka
mam zamiar isc w twoje slady i tez przeprowadzic pare modow
dam znac na forum jeszcze :szeroki_usmiech
Komentarz
Komentarz