Mocowanie i regulacja jest taka sama, co do podgrzewania to musisz doprowadzic do foteli wiazke elektryczną zabezpieczona przekaznikiem, no i musisz miec sterowanie temperatura na konsoli srodkowej.
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Jak podłączysz ogrzewane fotele do daj znać jakie elementy były potrzebne. Ja mam już fotele z zamontowanym podgrzewaniem tylko nie mam reszty instalacji: wiązki, przekaźnika i włączników.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Tylko zastanawiam sie czy kolor gornych czesci drzwi bedzie identyczny jak deska rozdzielcza w mincie? Pomijam kwestie koloru listewek i ramki dookola radia bo to mozna zmienic
Czy ktos juz robil taka przekladke i ma jakies doswiadczenia?
Mi sie tez tak wydaje ze to bedzie pasowalo ale pewnosci nie mam a 2700zl latwo wydac :P a pozniej zonk
I jeszcze jedno mnie martwi... Czy po przekladce boczkow drzwi nic nie zacznie skrYpiec, trzeszczec, stukac? W koncu bedzie to wszystko rozebrane.....?
Lepiej pozno niz teraz z tym skrzypieniem
Zna ktos jaki profi warsztat, ktory by sie tego podjal i robote zrobil naprawde dobrze w poznaniu lub okolicach?
kurczak1985, jak wszystkie zaczepy będą całe + nowe spinki to nic Ci nie będzie trzeszczeć. Ja przez ostatnie dwa dni walczyłem z wymianą anteny i montażem BT, wszystko ładnie złożyłem, plastiki które połamałem wymieniłem na nowe i nic nie trzeszczy
O ile sie nie myle bylo gdzies na forum info jak sciagnac boczki w o2 podeslalby ktos linka bo nie moge znalezc... I pytanie czy jest jakas instrukcja jak zdemontowac fotele przednie i tylna kanape?
Co do boczków, to widzialem manual na Skoda C.L.U.B pl
Jeśli chodzi o przednie fotele to odpinasz dwie wtyczki i odkręcasz 4 śruby - to wszystko.
Z tyłem nie wiem
Komentarz