Czy w związku z meczem, ktoś ma zamiar się pojawić na Spocie? Czy wszyscy dzisiaj
Progi do octavii ??
Zwiń
X
-
Progi do octavii ??
Witam
Ma ktoś może u siebie jakies fajne progi w autku zalozone? Przegladalem stronki i znalazlem tylko z Janko i Miloteca(troche ponad 400zł)..Moze jest gdzies jakies zrodło gdzie bylby wiekszy wybor ?Moze jakas podrobka pod miloteca np z laminatu? Miloteca mi sie bardzo podobaja ale cena+ lakierowanie troszke mnie powala niestetyZałączone pliki--------------
-
-
Kurde nie rozumię tego :roll:
Nie zrozum tego źle, ale Octa moim zdaniem ma bardzo ładne progi.
W momencie gdy autko jest obniżone, wygląda rewelacyjnie. Dla mnie te wszystkie plastiki to dodatkowe kg i fatalny wygląd :?Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonKurde nie rozumię tego :roll:
Nie zrozum tego źle, ale Octa moim zdaniem ma bardzo ładne progi.
W momencie gdy autko jest obniżone, wygląda rewelacyjnie. Dla mnie te wszystkie plastiki to dodatkowe kg i fatalny wygląd :?
Moje nie jest obnizone, bo mi to wszyscy odradzaja, mi miska itp itd...Mnie sie nie podobaja te przetloczenia i wystajace kawalki plastiku i duzy boczny przeswit do ziemi
Pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
herman, Hejka
E tam odradzają, ja mam niżej mój brat ma niżej jeździmy po kopalniach odkrywkowych i jakoś jest ok. Jak przykręcisz progi to bedzie wyglądać śmiesznie na normalnym zawiasie, natomiast druga strona medalu to niebezpieczeńswo że np w zime je straciszŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
A jakie masz obnizenie i jak zrobione? Jakie amory i springi?? Fakt ze teraz to mam auto cross country i chciałbym jakies 4cm je usadzic..Wtedy to faktycznie nawet progów bym bardzo nie potzrebował, byle by mi sie ładnie nadokla wypełnuły i bede happy
Same sprezyny np Weiteca -35mm sie nadadza czy nie ma sie co bawic na seryjnych amorach??--------------
Komentarz
-
Komentarz