dziś kolejne drogowe spotkanie z januszdg, tym razem ja moglem podziwiać jak pięknie omijał dziury w jezdni począwszy od Mirkowskiej w K-J po al. Wilanowską w Wilanowie
kamerki cofania po bokach z tyłu auta
Zwiń
X
-
kamerki cofania po bokach z tyłu auta
Co do kamerek cofania to już temat wielokrotnie rozstrzygany, ale pomysł jaki mi przyszedł to dwie kamerki po bokach w tylniej części zderzaka przydające sie podczas wycofywania z zatłoczonego parkingu. Często ejst tak że sie cofa i cofa a tu nagle z tyłu fruuuuu i kolizja gotowa. Co o tym sądzicie?Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
-
-
no jakis czas temu chciałem zainstalować coś takiego własnie w ten centralny schowek
Ja mam wersję Mint i nie mam zamykania, ale doszedłem do wniosku że wymiana na klapkę nic nie da w sumie. Klapkę chciałem wykorzystać właśnie jako urządzenie chowające ten monitorek. Jest jednak problem, sam schowek jest zbyt mały i nic sie tam nie zmieści, no chyba żeby wyciać w nim dziurę, ale powiem szczerze nie podoba mi sie to tym bardziej że mam nówkę autko i takie przeróbki źle mi sie kojarzą. Dlatego odpuściłem a i tak w schowku tym trzymam 3 pary okularów przeciwsłonecznych. Mam inny pomysł, sa na allegro osłony przeciwsłoneczne z wbudowanym monitorkiem, można je złożyć i nic nie widać, trochę drogie to no ale. Problem znowu taki że trzeba oczy odrywać przy jeździe na wprost a ja chciałem ten monitorek sprzęgnąc z kamerką noktowizorkową do jazdy nocą, to jest super bajer. W kazdym razie pomysły sa fajne gorzej z realizacją. A co do dwóch monitorków to nie trzeba tego tak robić, wsytarczy kupić mały dzielnik sygnału i na jednym można, (dzieli ekranik na części) tylko czy nie za bardzo kombinuję? To o czym pisałem, ma realną podstawę zabezpieczenia bezpieczeństwa i chyba wejdę w to bo wielokrotnie doświadczyłem strachu cofając autkiem gdy nagle jakiś debil z pełną prędkością mnie ominął, oczekują propozycji jak ktoś wpadnie na to.Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
Komentarz