Wielkie dzięki spryskiwacz działa punkt rozdany
Przyciemnianie szyb
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_gdygwarancji nie stracisz bo folię zawsze możesz usunąć- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, dokładnie taką argumentację usłyszałem, że mogę zrobić ale jak coś się podzieje np. z elektryką szyb to mogą nie uznać naprawy na gwarancji.
trasat23, AAK (Auto Alarm Krak) - Grzegorz tel. 607-288-562 lub 12 268 20 90, zna ise na rzeczy, robiłem u niego parę aut - wyszło zawsze super, bez reklamacji. Gość robi przyciemnienia dla kilku salonów w Krakowie (m. in. Ford). Jak będziesz dzwonił powołaj się na Michała (albo napisz na pw to Cię u niego zaanonsuje).
Dobra rada - nie polecam natomiast firmy Teefka - nie dość że z d...y zrobili (bąbelki) to jeszcze uszczelkę pochlastali :cry:Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23kierownik serwisu powiedział, że nie stracę gwarancji,
to jest dokładnie tak samo jak mógłbyś ich oskarżyć za naklejanie firmowych naklejek serwisuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez trasat23kierownik serwisu powiedział, że nie stracę gwarancji,
to jest dokładnie tak samo jak mógłbyś ich oskarżyć za naklejanie firmowych naklejek serwisu
Słyszałem,że firma Venaplex współpracuje np z interauto(zakopiańska) i można spokojnie u nich przyciemnić,najlepiej zapytaj o nich kierownika.
Swoją drogą robisz wszystkie szyby czy bez przodu,sam się waham czy aby z moim szczęściem nie stracę dowodu w pierwszy dzień po zabiegu wszystkich szyb.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez serferSwoją drogą robisz wszystkie szyby czy bez przodu,sam się waham czy aby z moim szczęściem nie stracę dowodu w pierwszy dzień po zabiegu wszystkich szyb.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez serfertyle,że do naklejenia logo salonu nie trzeba rozkręcać drzwi
serfer, to kiepski zakład skoro musi rozbierac drzwi żeby przyciemnić- u nas na prowincji są zakłady które to robią bez rozbierania tapicerki- nie masz później problemów z trzaskami tapicerki :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Swoją drogą robisz wszystkie szyby czy bez przodu,sam się waham czy aby z moim szczęściem nie stracę dowodu w pierwszy dzień po zabiegu wszystkich szyb.[/quote]
Porządna firma nie zaproponuje Ci przyciemniania przednich. Jak dzwoniłem do kilkau krakowskich firm, to od razu zastrzegli, że tego nie robią. I to mi się podoba.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyto kiepski zakład skoro musi rozbierac drzwi żeby przyciemnić- u nas na prowincji są zakłady które to robią bez rozbierania tapicerki- nie masz później problemów z trzaskami tapicerki :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyserfer, to kiepski zakład skoro musi rozbierac drzwi żeby przyciemnić- u nas na prowincji są zakłady które to robią bez rozbierania tapicerki- nie masz później problemów z trzaskami tapicerki :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sazadZamieszczone przez piotrek_gdyserfer, to kiepski zakład skoro musi rozbierac drzwi żeby przyciemnić- u nas na prowincji są zakłady które to robią bez rozbierania tapicerki- nie masz później problemów z trzaskami tapicerki :wink:
sazad przesyłam link do stronki. przyciemniałem już 6 samochodów na cisowej i ze skrzypieniem nie miałem problemów w żadnym a przyciemniają profesjonalnie i niedrogo ( koszt 400-500 zł w zależności od folii) możesz kupić w skodzie ori spinki trzymające plastiki za grosze ok.50 gr. za sztukę i wręczyć im jakby musieli coś rozebrać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyu nas na prowincji są zakłady które to robią bez rozbierania tapicerki
Zamieszczone przez piotrek_gdynie masz później problemów z trzaskami tapicerki- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekto jak rozbiorą drzwi to i ładnie złożą
sazad, Auto - Hit Jacek Szymczak (Bytów)
Firma zajmuje się przyciemnianiem szyb samochodowych i w budynkach. Ma w swoim asortymencie auto folie.
ul. 11 Listopada 18
77-100 Bytów
tel.: 59 822 26 03 tel. kom.: 604 510 209przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11a po co tak daleko jechać jak ma w naszym kochanym mieście
Zamieszczone przez piotrek_gdynawet fabryka jak ci złozy to trzeszczy- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
kross12
Panowie czy ktoś może miał do czynienia z folią Bruxsafol Ultra-Performance 75 ??
Producent chwali się że jest możliwość montażu na przednich bocznych szybach.
Jestem ciekaw jak to się sprawdza latem i jak to wygląda na szybach, może ktoś znalazł jakieś fotki?
Komentarz
-
sory za OT, ale nie rozumiem jednej rzeczy, do bytowa z gdanska jest dokladnie 86km co przy spalaniu 6 litrow ropy daje niewiele powyzej 25zl za jazde w jedna strone, z gdyni nie wiem, i to jest dla was daleko? ogolnie bylismy juz chyba z 10ma autami i zero reklamacji w strone jacka. juz kiedys wspominalem, jacek rozebral mi drzwi w superbie, poprawil montaz glosnikow po zlozeniu, i nie ma zadnego problemu ze skrzypieniem wibrowaniem ani niczym. folia po 1.5 roku nie zjasniala (trzyma swoj kolor nadal), a nie jak u innych pseudo tanszych fachowcow.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXsory za OT, ale nie rozumiem jednej rzeczy, do bytowa z gdanska jest dokladnie 86km co przy spalaniu 6 litrow ropy daje niewiele powyzej 25zl za jazde w jedna strone, z gdyni nie wiem, i to jest dla was daleko? ogolnie bylismy juz chyba z 10ma autami i zero reklamacji w strone jacka. juz kiedys wspominalem, jacek rozebral mi drzwi w superbie, poprawil montaz glosnikow po zlozeniu, i nie ma zadnego problemu ze skrzypieniem wibrowaniem ani niczym. folia po 1.5 roku nie zjasniala (trzyma swoj kolor nadal), a nie jak u innych pseudo tanszych fachowcow.
Komentarz
-
Komentarz