kolego a od kiedy siedlce i łuków sa na podlasiu?? w białymstoku masz jana i nie pamietram jak sie nazywaja ale na kraszewskiego maja firme chłopaki fajnie robia. robiłem u nich słuzbówke
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
oj juz chlopaki wymyslacie z tym podlasiem. dla mnie jak ktos pisze na podlasiu to rozumiem woj podlaskie a z tego co wiem to siedlce w nim nie sa:P. chociaz jak ma blizej do siedlec niz do bialego to niech jedzie
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
na kraszewskiego to firma alar i tu pytanie czy sa naprawdę dobrzy????bo zajmują się wieloma rzeczami...a wiadomo ze jak cos jest do wszystkiego to do niczego :P
Polecam firme z ostroleki MAX FORMAT ul. Jodłowa 24. kontakt: 501 280 167. Wybor folii przyciemniajacej dosc spory. I daja 7 lat gwarancji na wyblekniecia itp http://www.maxformat.net/index.php
na kraszewskiego to firma alar i tu pytanie czy sa naprawdę dobrzy????bo zajmują się wieloma rzeczami...a wiadomo ze jak cos jest do wszystkiego to do niczego :P
no przecież ci pisałem juz w innym temacie ze robilem u nich 2 auta służbowe 2-3 lata temu i jak do tej pory nic sie nie dzieje nigdzie nie nie odkleja nie ma bombli wszystko jak nówka
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz