Zamieszczone przez szkoda
1.9 TDI AGR
Zwiń
X
-
A jesteś pewny swoich wyników? Jak to mierzyłeś? Bo patrząc na prędkościomierz, gps i stoper oraz na droge to wydaje mi się że możesz robić błedy. Czy na pewno został stoper włączony w chwili startu, czy może troche później? Czy stoper był wyłaczony jak miałeś dokładnie 100km/h czy może jednak wskazówka była min. przed 100.
Wydaje mi się że takie mierzenie jest obarczone duża skalą błedu. To takie moje IMO. Ale niech się wypowiedzą ci co namiętnie mierza swoje czasy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarwaA jesteś pewny swoich wyników? Jak to mierzyłeś? Bo patrząc na prędkościomierz, gps i stoper oraz na droge to wydaje mi się że możesz robić błedy. Czy na pewno został stoper włączony w chwili startu, czy może troche później? Czy stoper był wyłaczony jak miałeś dokładnie 100km/h czy może jednak wskazówka była min. przed 100.
Wydaje mi się że takie mierzenie jest obarczone duża skalą błedu. To takie moje IMO. Ale niech się wypowiedzą ci co namiętnie mierza swoje czasy., wlasciciel nalezal do OCP, bo zostala mi nalepka po nim na bagazniku, ale nie moge ustalic kto to byl.. samochod byl na blachac CB, wlasciciel z Strzelcow Krajenskich, srebrna octavia I. Moze ktos bedzie cos kojarzyc.
Komentarz
-
-
Gość
-
lodor ustaw sie z jakas octa 110 KM jak wygrasz to bedziesz mial pewnoscJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
Komentarz