grajewiak, I nielegalne do momentu, jak nie wejdzie w zycie nowa ustawa, ktora ma to zmienic.
renowacja skóry
Zwiń
X
-
RALF, kierownica, jeszcze jeszcze, choć ja bym spróbował na jakiejś nie swojejnp, używce z giełdy lub ze szrotu - czort wie czy to nie będzie Ci zostawać w łapach,
a co do foteli hmmm, u tapicera zapłacisz nie wiele więcej a będzie gwarancja itd, ja przynajmniej tak uważam.
Osobiście nie mam zdolności manualnych itd ale też nie dałbym komuś byle komu żeby próbował. potem zostanie Ci na spodniach i bryndza
Z tego co pamiętam to chyba swego czasu kolega z naszego forum sprzedawał Omega, do niego podbijBYŁ : MÓJ SZKODNIKhttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
odnośnie kierownicy to już się wywiedziałem że nie warto bo lepi w lato itd choć nie wiem ile w tym prawdy, może po prostu ktoś źle się do tego zabrał , co do foteli to spróbujemy z kumplem prysnąć fotele z pistoletu i zobaczymy co będzie , w końcu w serii na te fotele tez nakładali farbę i jakoś wszystko było ok , tak samo prysnę gałkę zmiany biegów (nowa 280zł) generalnie będę to robił na wiosnę bo teraz nie mam gdzie i za niska jest temp.
Komentarz
-
-
Jeżeli poświęcisz trochę czasu efekt będzie zadowalający. Swego czasu widziałem jak znajomy który zajmuje się renowacją samochodów odnawiał starą skórę w BMW. Efekty były niesamowite. On miał jakieś niemieckie środki, efekt był taki że nic się nie kleiło brudziło itp.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
tak jak pisałem , czy coś się klei , odkleja, brudzi itp jest to pewnie kwestią czy ktoś to robi poprawnie czy nie ja jestem laikiem, ale wolę się do tego lepiej przygotować i zrobić dobrze niż na szybko na wariata aby było,
Szczerze wolał bym to oddać osobie która się tym zajmuje i mieć z głowy, ale niestety chyba nikt nie zna takiej osoby z wawy lub okolic
Komentarz
-
-
RALF, odnośnie tego ogłoszenia, o którym pisałeś w pierwszym poście to słyszałem że koleś zna się na rzeczy i nie oferuje kota w worku, a to jest w moich okolicach, też mam zamiar zabrać się za tapicerkę i jeszcze popytam ludzi co kupowali u niego, co do stopnia jakości produktu i trudności zabiegu, tak dla pewnościa wogóle to może znasz moją octavke? czarny l&k kupiony w Raszynie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz