Jakie alufelgi do octavi II

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KKamiL
    Classic
    • 2012
    • 4

tak - 16 to dziewczęcy rozmiar
  • Octaviano
    Classic
    • 2010
    • 19

Witam ponownie dzisiaj skoro były felgi strukturalne to będą też popularne alusy
    interesują mnie tanie aluski dobrej jakości w rozmiarze 16 cali . Myślę coś takiego w wyglądzie jak te struktularki . Tylko najlepiej srebrne . Dziękuję za tak dużą pomoc w tamtym temacie mam nadzieję że w tym mi też pomożecie .
    Octavia II 1.9 TDI

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Primo, temat wałkowany tysiące razy ale nie czepiam się. Wszystko zależy od tego jaki masz budżet i co Ci się podoba, najważniejsze żebyś sam był zadowolony. Jest masa informacji na forum. Nie kupuj chińskich. Poza tym dobrze wyglądają IMO Dezenty F, oryginalne Craterisy itepe itede.
      Powodzenia w poszukiwaniach!

Komentarz

• aLBATROS
        Ambiente
        • 2010
        • 104

Witam ja też nie jestem tu starym wygą ale muszę ci powiedzieć że tematów poświęconym alusów było sporo i ten temat jest nie potrzebny. Tutaj na tym forum masz parę tematów które jeżeli przeczytasz na pewno na coś się zdecydujesz. Nie wszystkie są o 16' Ale z doświadczenia powiem ci że każdy znany model felgi na tym forum ma dopisaną opinie w jakim rozmiarze wygląda dobrze. Liczy się wzór. A zasada wizualna rozmiaru jest prosta: im bardziej udziwniona felga tym musi być większa Jeżeli chodzi o 16' to masz potężny wybór i pozostaje ci poczytać i popatrzeć co ci się podoba Nie bierz tylko tych noname. Tak na marginesie najpopularniejszą 16' w octavi jest chyba Dezent F albo RE i powiem ci że obie są świetne 8)

A teraz czas na pewien banał którego nie lubię ale jest często używany w odpowiedzi na wiele postów
        "wyszukiwarka nie gryzie"

Komentarz

• Octaviano
          Classic
          • 2010
          • 19

Dzięki za pomoc :wink:
          Octavia II 1.9 TDI

Komentarz

Pracuję...