Pytam, bo szukam kombiaka w miare nowego, a zastanawiam sie tez nad aktualnym Tour'em (a on tdi 101 only). A po jakims czasie chcialoby sie tak ze 140 kucy poganiac, i tak co by nic w trasie sie nie wysralo nieoczekiwanie... Jak na razie moim faworytem jest ASV!
Małe zmiany w moim autku-zewnetrzne
Zwiń
X
-
herman, więc tak :lol: :
- brwi z oczu OUT
- to coś srebrne na listwie od oświetlenia tablicy OUT
- spoilerek na klapie* OUT
- lufa wydechu* OUT
*dał bym inną, ala A4
*dał bym inną :szeroki_usmiech
PozdroŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Tymon, narobil sie chlopak a ty mu sugerujesz pozostawienie tylko felg , zderzaka i atrapy (sredniej moim zdaniem)?
wg mnie jest ok (to chromowane z tylu zdejmij <szybko>) i na glebe ta cholere o 2 cm i 17"
Z podpisu wynika ze masz straszny moment - a moc jakas taka lichutka jak na ASZ takie byly zalozenia czy tak wyszlo?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975,
Zamieszczone przez hermanMoze podsuniecie pomysły co dalej, lub czy w ogole nie ruszac juz zewnatrz, lub co wam sie nie podoba
A kolega herman, chyba ma "el boksa"
Gleba na 16stce też fajnie wygląda :wink:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
Tymon, dlatego zapodalem , generalnie autko ladnie wyglada,
Maicroft, mala gleba nie jest zla - w Occie wiecej pomoze niz popsuje - biorac pod uwage jakim bujadlem jest w serii - lekkie obnizenie i utwardzenie tylko pomoze i nie zwiekszy czestotliwosci szorowania oslona o progi zwalniajace itp. a wrecz przeciwnie. Szkoda ze nasz piekny dziki kraj nie zostal wyposazony w drogi na ktorych bezstresowo mozna by podrozowac nawet na 16tkach
Maicroft, postaw Lancera i Impreze obok Skody - czy to aby ta sama wysokosc?
te 2 cm zblizyloby octe do tego poziomu (to tylko moja prywatna opinia)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975, w twoją stronę również :wink:
A zgadzam się że twardszy zawias zapobiegaZamieszczone przez Jabar1975czestotliwosci szorowania oslona o progi zwalniajace
PzdrŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hermanMoze podsuniecie pomysły co dalej, lub czy w ogole nie ruszac juz zewnatrz, lub co wam sie nie podoba
pozdro-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
herman Kolor fajny ,ksenonki :szeroki_usmiech
Zderzak oki pierwszy raz widze w tym kolorze zastanawiam sie jak bys listwy pomalowal podkolor auta jak by to wygladalo :roll:
Brewek nie lubie wiec ja bym zdjol :twisted:
Chrom z tylu tez :szeroki_usmiech
Spoiler jak juz jest to bym zostawil ,atrapa jest dlamnie zbyt masywna ,ale tez jak jest to bym zostawil.
Fele nie sa brzydkie ,ale za malo sportowe ,wiec dal bym je na zimowki i wladowal cos innego 16'-17'
Ogolnie nie jest zle :wink: Cieszmy sie ze kazdy ma inny gust ,bo by takei same occty smigaly :szeroki_usmiech Jak tobie sie widzi to zostaw jak jest
Zamieszczone przez Jabar1975Maicroft, postaw Lancera i Impreze obok Skody - czy to aby ta sama wysokosc?
te 2 cm zblizyloby octe do tego poziomu (to tylko moja prywatna opinia)
Komentarz
-
-
A czy jest ktos komu sie podoba taka jaka jest))? czy tylko mnie))
Obnizenie jest w planach albo sprezyny RS albo -35 jakies progresy..
Samiec, te felgi sa 16 a dostalem je w serii wiec sa jakie sa..Xenony tez
Co do wygladu fakt ze sie wyroznia od kazdej innej octavii i moim zdaniem to plus..
Co do mojej mocy to faktycznie mam boxa ktory gowno dał bo w serii wypluło 147KM i 358 Nm, juz go bede wysyłal do vtechu i albo zrobia jak ma byc albo pieniadze z powrotem i o to bede walczył
Pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
Powiem krótko
Zwalaj te brewki z lamp. ops:
Wywal ten chrom z końcówki. ops:
Resztą sie nie przejmuj jest OK :szeroki_usmiech
I pamietaj jedno: w "Gwiezdnych Wojnach" było - cyt: "Niech moc będzie z Tobą"
Ja powiem więcej: Niech będzie tak, jak Ty uważaszi z czym będziesz się czuł dobrze i na Twoich ustach pojawi się :szeroki_usmiech
pozdrawiamciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
+ kolor
+ ksenon 8)
+ Zderzak RS
+ spoilerek na klapie (wg mnie ładniejszy niż ori)
Neutralnie:
-ori felgi 16" (jak dla mnie to tylko te z RS )
- końcówka wydechu, właściwie ten styl jest ok ,ale mnie podoba sie tak jak jest w RS czyli końcówka jest "schowana" w zderzaku
- nierewelacyjny grill
- srebna listwa nad tablicą rejestracyjną
- brewki na reflektorach
Wogóle to jestem fanem Octavii RS i dla mnie to wzór. :wink: :P
Ale ogólnie masz ładne auto.
Powodzenia w dalszych modach. :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecJak patrzylem na subaru to ma przeswit wiekszy niz occtanasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
brakuje nalepki !!!!
a reszta jest kwestia gustu, za duzo zmian osobiscie to ja tu jeszcze nie widze :P breffki fuj (nie lubie)
pozdr
Komentarz
-
ER-ES
Moim zdaniem całość wygląda bardzo dobrze
Osobiście nie do końca podoba mi się gril i listewka chromowana z tyłu...
Zazdroszcze xenonów i maxidota
Pozdr
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez SamiecJak patrzylem na subaru to ma przeswit wiekszy niz occta
Octavia wyglada jak wóz drabiniasty a tak naprawde to co istotnie siedzi cholernie nisko :!: :?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWOctavia wyglada jak wóz drabiniasty a tak naprawde to co istotnie siedzi cholernie nisko :!: :?
niby u mnie w o2 jest lepiej ale jak (przy okazji wymiany zwieszenia) obejrzalem oslone to taka troche spekana byla - zwlaszcza w okolicach skrzyni biegow a dodam ze nigdy nia w nic nie uderzylem - ponoc to kamienie i snieg potrafia ja tak zmasakrowacnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz