Zamieszczone przez MisiekWAW
Małe zmiany w moim autku-zewnetrzne
Zwiń
X
-
Dla mnie jest okej cała może jedynie
- srebna listwa nad tablicą rejestracyjną
Przód jest ciekawy z tą maskownicą Zostaw jak jest bo jest naprawde ładnie !
Zamieszczone przez wasylOgólnie zmieniłbym tylko felgi te siakieś przyciężkie....OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
dla mnie jedynym mankamentem jest tylko i wyłącznie spojler na klapie i listwa chromowana nad tablicą - reszta jest super.
gratulacje !
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Felgi to sie nazywaja o ile pamietam KNIFE
Nalepke mialem i musze ja odszukac bo gdzies zagineła w mieszkaniu a glupio mi sie prosic o 2gą
Spojler na klapie mi sie podoba bo wszyscy maja ten gruby i masywny, wasyl ma chyba taki ,tylko ja sobie zazyczylem odciecie stopki..Jakbym go nie mial to pewni bym mial jakas listewke..Cena byla ta sama ale wybrałem to "zło"
Ogolnie widze ze autko wywoluje mieszane uczucia Szczegolnie grill i brewki no i listewka na klapie Wszystko mozna zmienic bo sa to akurat zmiany odwracalne ale na razie musze sobie ja opatrzyc taka jaka jest..Ale to dobrze ze macie odrebne poglady, bo takto by kazdy jezdzil taka sama Octavka
Pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
herman, Spoko naprawde fajna furka nie jest przesadzona - zrobiona z glową i gustem ale juz więcej nic nie rób bo im wiecej teraz tym bardziej bedziesz wpadał w Wieś tjuning :diabelski_usmiech - Tak, że zostaw jak jest bo jest dobrze (no poza tym srebrnym na tyle bo mnie razi :diabelski_usmiech )OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Herman ile kosztowalo Cie pomalowanie spojlera na klapie ja planuje jakas listewke delikatna ala audi rs? Listewka chrom jest okej bo mam taka sama tylko ze moze u Ciebie to az tak nie pasuje bo z jednej strony stylizujesz auto na sportowe a tutaj juz chrom tak bardzo nie pasuje.
U mnie wyglada to tak.Załączone plikiNiestety tylko 160.4 KM i 380 Nm
Komentarz
-
-
Na mój skromny gust octavka ma zacnie fajną dupeczke i nie trza jej przystawiać "podpasek" :szeroki_usmiech
kwestia gustu
Co do chromów lepiej wyglądają na srebrnym niż na ciemnym bo za bardzo przyciągają uwage. ale to też kwestia gustu - bo wiejsko to nie wygląda jedynie co troche nie pasujeOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Mi się podoba, taka mroczna... Tylko ten chrom nad tablicą odbiega od całości. Chyba bym z niego zrezygnował. Generalnie całkiem fajnie - i co najważniejsze bez przegięcia.
A tak na marginesie, niezłą pizze robią na zamku. Dopiero co tam byłem z żoną na wycieczce. Drugą pizze zabraliśmy do Warszawy na kolację. Wszystkim polecam :PPozdrawiam, Dezet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975o jest wlanie problem niby wartburg z boku a oslona i tak lapie wieksze nierownosci
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez MisiekWAWto zdjecie dosc dobrze obrazuje problem :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21MisiekWAW, No to chyba na przejazdach samochodzik przenosisz na plecach :P Mały cos ten prześwit :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez hermanPanowie czytajac te opinie nie zauwazylem jednej:
+ za brak chlapaków powinien byc
PozdrawiamTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylOgólnie zmieniłbym tylko felgi te siakieś przyciężkie....
AEZ WAVE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniakpopieram, zmień felgi na jakieś ciemniejsze może
AEZ WAVE
tyle ze troche za miekkienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz