Java Car Design

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Luca
    Rider
    • 2004
    • 524

Java Car Design

Jedyne co u mnie jest to ..miesce..a, no i może chęci...ale raczej dwie lewe ręce mam do tego...
    Chociaż wydaje mi się że lepiej było by (ze względów muzycznych) aby jak już coś dorabiać to zrobić panele w miejscu przednich słupków, o co zresztą na forum pytałem.
    Wtedy scena napewno ulegnie poprawie, ale za to będą się bardziej rzucać w oczy
    tak czy siak kolega Olok28 pewnie sporo pracy włożył...czekamy na zdjecia i relację (przede wszystkim z odsłuchów) po zamontowaniu
    "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
    Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
    Pionek znów gra.......

Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
    www.dynosoft.pl
  • misiek_rd
    Ambiente
    • 2004
    • 201
    • Octavia III (5E3)
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Java Car Design

Witam,

chciałem zapytać, czy może ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z tą firmą. Widziałem kiedyś w TVN Turbo Golfa V wykończonego skórą w Java Car Design i wygladało to całkiem fajnie (przynajmniej w TV).
    Na początek zastanawiam się nad obszyciem skóra kierownicy, gałki zmiany biegów, ręcznego i boczków drzwi.

Pozdrawiam

Komentarz

• dede_adam
      L&K
      S_OCP Member
      • 2004
      • 1449

nie mialem do czynienia ale wiem ze przerabiali nawet skore w
      mercu s amg :twisted: podobno profesjonalisci na maxa ale jak z cena
      to nie wiem :roll:

Komentarz

• Samiec
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4287
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez dede_adam
        nie mialem do czynienia ale wiem ze przerabiali nawet skore w
        mercu s amg :twisted: podobno profesjonalisci na maxa ale jak z cena
        to nie wiem :roll:
        Ja tez widzialem sporo ich prac(ale w gazecie) i na moje sa chyba najlepsi w PL.
        Cen nie znam(najwiecej pewno zalezy od jakosci skory) ,ale z checia bym im zlecil przerobkie moich foteli na podgrzewane
        TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Mach
          Rider
          • 2004
          • 349

W wykonaniu sa bardzo dobrzy ale jakosc uzywanych przez nich skor pozostawia wiele do zyczenia :-(
          Podobno mala zywotnosc skor, bo do wiekszosci "tanszych" uslug uzywaja skor meblowych.
          A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971

Komentarz

• ManiekWWA
            Drive
            • 2012
            • 69

Nie polecam tej firmy. Miałem nową Astrę GTC i wpadłem na doskonały pomysł - poprawienie wyglądu wnętrza. Wybrałem się pod Włocławek do bardzo znanej i polecanej firmy, wyjechałem lżejszy o ponad 6 tyś. złotych, a w zamian dostałem tapicerkę o bardzo kiepskiej jakości, źle spasowaną i na dodatek popsuli mi kształt foteli przednich (nie były już kubełkowe i cholernie nie wygodne!!!). Na kierownicy skóra bardzo szybko się wytarła (ogólnie wytrzymałem z tą tapicerką ponad 40 tyś.km i całe szczęście sprzedałem samochód) nie wspominając straconego czasu i kasy na paliwo, kiedy do reklamacji musiałem dostarczyć samochód. Nawet nikt nie przeprosił, że spieprzył tak siedzenia. Co z tego, że fajna firma, chodzi o lokal, poczekalnię itd. obsługa klienta, zwłaszcza po sprzedaży fatalna!!!

samochód lepiej kupić z fabryczną skórą(nawet jeśli to ma sztuczna skóra).
            Jest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
            Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!

Komentarz

• Nexus6
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 4847
              • Volkswagen

ManiekWWA, a wystarczylo wczesniej poszukac opinii w internecie :diabelski_usmiech
              With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Pracuję...