Powiem ci na przykładzie Mercedesa Sprintera jest czujnik prędkości samochodu w skrzyni z tego co wiem jeśli chodzi po wymianie licznika gosciu mi go zgrywał z czujnikiem jak wymieniałem licznik to on tez tak szalał dopuki go gosciu po podłączeni do kompa nie zgrał zesobą. Amoże to czujnik prędkości ci padł a nie licznik.
Małe zmiany ;-)
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
ER-ES
Małe zmiany ;-)
Moze teraz opinie będą troszke bardziej przychylne
Co Wy na to??
POZDR
-
Kolor jest prima - jedyny słuszny
Gleba by się przydała. Widać to zwłaszcza na 2gim zdjęciu. Jakoś te koła strasznie duże są i jeszcze dziura wokół duża. Kombi tył ma strasznie wysoko i to jest problem, bo trzeba go do dołu, a z przodu to wiadomo prześwit się zmniejszy i będzie szorowanie asfaltu.
Ja też mam czarnego kombiaka, ale tylko 16stki no i gleba też by się przydała.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Dobre jest, nie zgubi przynajmniej zderzaka na pierwszym krawezniku. Ja nie wiem, ale Wy to chyba nigdy nie macie potrzeby zaparkowac w miescie, czy u Was wszedzie jest tyle parkingow, ze starczy dla kazdego miejsca czy jak. Ja codziennie musze parkowac w miejscach, gdzie wciska sie na centymetry i czesto musze szukac innej miejscowki, bo nigdy nie dojade ani do kraweznika, ani na niego nie wjade, a kombi jest troche dlugie, a droga waska.
ER-ES, To sa OZ-ty?? Bo tez jest taki bardzo podobny wzor??
Zaraz Cie zjada, za klamki oraz RS 90KM :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDobre jest, nie zgubi przynajmniej zderzaka na pierwszym krawezniku. Ja nie wiem, ale Wy to chyba nigdy nie macie potrzeby zaparkowac w miescie, czy u Was wszedzie jest tyle parkingow, ze starczy dla kazdego miejsca czy jak. Ja codziennie musze parkowac w miejscach, gdzie wciska sie na centymetry i czesto musze szukac innej miejscowki, bo nigdy nie dojade ani do kraweznika, ani na niego nie wjade, a kombi jest troche dlugie, a droga waska.
Ja parkuje w pracy w garażu podziemnym, do którego jest mega stromy zjazd i jakbym miał zderzak od rsa z przodu to na bank codziennie rano bym go szlifował. Zawsze się śmieje z ludzi co pierwszy raz wjeżdżają ze mną do tego garażu, bo stromizne ma mega i każdy zawsze robijak staje przed zjazdem :diabelski_usmiech
Można jeszcze jak to ktoś kiedyś na leonclubie pisał: dwie deseczki w bagażniku i podkładanie :lol:Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
BioBogon, Ogladalem taki reportaz z wyscigow Gumaball 3000, kolesie w tych lepszych furach w momencie kiedy chcieli zjechac z promu wyjmowali takie maty i po nich jakos meczyli sie zeby przejechac, bo albo przodni zderzak albo podloga o kotwiczeniach na promie by zahaczyli :twisted: O polamanych felgach 20-21-22" nie bede wspominal w tej lepszej czesci Europy tez maja wyrwy w drogach :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dla mnieCo do klamek - kwestia gustu
Zamieszczone przez MaicroftKupiles ori zderzak od RS-a bez otworow na spryski czy zaslepialesOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
dla mnie kolejna fura - super
osobiście dodałbym tylko drobniutkie brewki i inny grill.
w całości super - co to za fele - firma i rozmiar?Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
hmmm...
-daszek na klape
-ten mały kawałek chromu co nachodzi dalej na klamki[niewiem jak fachowo nazwac]
-lampy delikatnie trysnac na czarno [ale naprawde lekko]
-wyczyscic klape albo zdjac ten napis octavia
i to na tyle co ja bym zmienił,ale i bez tych zmian furka mi sie podoba.Jak to by powiedział kubuś MIODZIO :diabelski_usmiech
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ostrożnie z tym malowaniem tylnych lamp :!: Jak wam ktoś wjedzie w kufer i wezwie policję, pokaże lampy malowane i powie że nie widział jak chamowałeś, bo ledwo świecą - może by problem z ustaleniem winy i co za tym idzie odszkodowaniem. Lampy takie od razu tracą homologację. Że o sprzeczności z przepisami RD nie wspomnę - mandat za to spoko można dostac. Mnie samego czasem cholera bierze jak jadę za jakimś pacanem, który spreyem przyciemnił o 100% lampy tylne i muszę cały czas cholernie uważac żeby nie uskutecznic dzwona :evil:Pozdrawiam, Dezet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalmoże o tym nie wiesz ale masz zaślepioneOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Te klamki , może kwestai gustu ! Ale sam pytałPoza tym te klamki to naprawde naciagany pomysł! Zderzak jest super! Widze,ze kolega z kalisza
w kaliszu na komisie kolo cerfora jest RS na 17 orginalnych.
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz