Gdzies jest nieszczelnosc nawet w samej pompie, bo jesli mowisz ze po odpowietrzeniu bylo dobrze a za 20km jest spowrotem padaka to nie ma co sluchac ASO ze to sie samo naprawi bo jak komus w dup.. wjedziesz to juz nie bedzie to takie mile. Niech wyjma wszystko i wymianiaja, hamulce to nie lampka w bagazniku ktora moze byc niesprawna. :evil:
w aso mowia ze tak niski pedal to normalne zauwazylem ze poprawia sie tez po odkreceniu i zakreceniu zbiorniczka wyrownawczego. Niestety juz przez hamulce uszkodzilem autko :/
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Dostala zderzak od RSki, kratki Miloteca, oraz zostaly polakierowane listwy.
Prace lakiernicze zostaly wykonane w AUTO-BLAK. Jestem z tej firmy bardzo zadowolony, oblsuga klienta na 5+, robota wyglada, ze tez wykonana profi
Mysle, ze prezentuje sie teraz calkiem, calkiem...
w poznaniu podobno mozna latwo go dostac na gieldzie za smieszne pieniądze.. kiedys mialem taką ochote przerobic zderzak RS do felici...ale padlo na Mpower :wink:
Nie, na grilu sa chromowane nakladki Miloteca. Chrom w sprayu to straszna kupa.
Co do cen, to ciezko powiedziec, w sumie to autoryzowana stacja blacharska m.in. Skody, tak wiec pewnie tani nie sa. Za lakierowanie listew, konsoli srodkowej, wlotow, plus doplata za zderzak wyszlo mnie 500zl. Ale zrobili wszystko dokladnie jak chcialem. Nawet dali mi nowa listwe tylna, bo stara byla troche popekana. Pozakladali sami dodatkowe pierdolki... Naprawde z obslugi i wykonanych prac jestem bardzo zadowolony.
Brefkasy i LEDy = wieś straszna :diabelski_usmiech
Listwy pod kolor i zderzak = Ładne. Podobają mi się k
Mancer daj spokój - kwestia gustu. Brewki to nie wlot powietrza na dachu, nie CD na lusterku i nie WINGCOMMANDER z tyłu . Jedni lubią to drudzy tamto. A tak na marginesie to Purchawa - kup alu - koniecznie!!!!!!! (alukołpaki nie pasują )
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
IMO troche wiejskie te brewki... zreszta jak na kazdym aucie na ktorym sie cos takiego zaklada :cry:
Zderzaczek RS daje bardzo duzo na + jesli chodzi o wyglad k
... tylko tez IMO oryginalne kratki do zderzaka RS sa duzo ladniejsze niz "tjuningowy" siatex :cry:
A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
IMO brewki wlasnie z tym zderzakiem teraz ladnie pasuja, ale to oczywiscie kwetia gustu.
Wloty ori sa raczej beznadziejne, a te Miloteca mi sie podobaja w zestawie, przynajmniej jest juz troche inna. No i sa porzadne metalowe, nie zwykla siatka. Ale to znowu kwestia gustu.
Konsola srodkowa wyszla bardzo ladnie, bo byla lakierowana jak pozostale elementy. Szkoda tylko, ze nie udalo mi sie wyjac na czas kratek od nawiewow, bo tez chcialem je do kompletu.
Tak to wyglada:
[ Dodano: 29 Lis 2004 12:58 am ]
A to nie wersjia kol na zime ?
Teraz juz tak
Komentarz