w końcu udało mi się przebrnąć przez cały wątek, Maru 123 jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego samochodu....
Car Chip Tuning Tools
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Car Chip Tuning Tools
Car Chip Tuning Tools
Najlepsza i największa kolekcja dla maniaków car chip tuningu!
Archiwum zawiera wszelkie potrzebne softy, m.in:
Auto Tap, AutoEnginuity-Scan-Tool, Bosch Car ECU Scanner, Car Scanner BMW, ctpro215, Diagv1.2, EBURN, ewriter, flashbooster, FLASHPROG, Galep, GM Scantool V1.1, kwpasp, Moby Scanner, ODB II, OBD3, PROG STUDIO 512, Scan Master, Scantool, VAG COM, Vehikle Explorer, VWTOOL, Winols i inne.
Oryginalne i ztuningowane wsady do:
AUDI, BMW, CHRYSLER, CITROEN, FERRARI, FIAT, FORD, HYUNDAI, Kia, LANCIA, MAZDA, MERCEDES, Mitsubischi, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROVER, SEAT, SKODA, VOLVO, VW.
Jest ktos kto zaczynal zabawe w Tunning z tym pomocnym programem... :lol:
-
-
Też mnie to zastanawia...
Aczkolwiek zestaw ściągnąłem - gotowych map wgrywać nie polecam, bo z doświadczenia wiem, jakie potrafią one być "doskonałe" :evil:
Natomiast same programy bardzo ciekawe - praktycznie cały zestaw do tworzenia map, flashowania, sczytywania modeli ECU itd.Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoI trzeba było tak od razu :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez hubi2000http://peb.pl/literatura-programy/898986-fs-car-chip-tuning-tools.html
Auto Tap, AutoEnginuity-Scan-Tool, Bosch Car ECU Scanner, Car Scanner BMW, ctpro215, Diagv1.2, EBURN, ewriter, flashbooster, FLASHPROG, Galep, GM Scantool V1.1, kwpasp, Moby Scanner, ODB II, OBD3, PROG STUDIO 512, Scan Master, Scantool, VAG COM, Vehikle Explorer, VWTOOL, Winols i inne."
Można przez to rozumieć że moderacja na tym forum popiera rozpowszechnianie linków z pirackim oprogramowaniem?www.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Modyfikacje programowe (Chip-Tuning)
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gregorianinMożna przez to rozumieć że moderacja na tym forum popiera rozpowszechnianie linków z pirackim oprogramowaniem?
A z tego co widzę zajmujesz się chipowaniem silników i pewnie dla tego niechętnie dzielisz się swoja wiedzą w tym zakresie . :? do tego oskarżasz forum o szerzenie piractwa :nonoDaniel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez gregorianinMożna przez to rozumieć że moderacja na tym forum popiera rozpowszechnianie linków z pirackim oprogramowaniem?
A z tego co widzę zajmujesz się chipowaniem silników i pewnie dla tego niechętnie dzielisz się swoja wiedzą w tym zakresie . :? do tego oskarżasz forum o szerzenie piractwa :nono
Nadal uważasz że to bezpodstawne oskarżenia?www.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Modyfikacje programowe (Chip-Tuning)
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gregorianinnie da sie go zainstalować na innym komputerze niż zidentyfikowany przez firmę EVC pecet przy rejestracji.
Zamieszczone przez gregorianinrozpowszechnianie, przykładowo piracki winols
Tylko chodzi mi o to że nie wszyscy mają taką wiedzę aby prawidłowo ocenić czy jest to legalny plik czy tez nie .
Więc moje spostrzeżenie jest jak najbardziej słuszne że czepiasz się nie wiadomo czego :idea:Daniel
Komentarz
-
Komentarz