Zamieszczone przez S3 CHRIS
[O1] wydech od S3
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez eXulter to szajs i tyle.
Ja miałem w G2, Remusa i po 5 latach nie dało się z nim jeździć, przepalił się w środku.
W 323F założyłem sobie dual Ultera, owale w DTMie, montowane w u nich w siedzibie (nie robili jeszcze takich do tego modelu). Minusem może być to, że na kompletnym wydechu zachowuję się jak seria, dopiero jak pozbyłem się środkowego tłumika to było słuchać przyjemny, nie męczący bas. Przez dwa lata jak go użytkowałem nic się z nim nie działo.
Co do El-Teca to po różnych forach można usłyszeć różne opinie na temat ich produktów.
Supersprint to już wyższa półka.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXmnie buczace wydechy nie robia dlatego dla mnie to szajs.
Myślałem, że miałeś problem z jakością produktu.
Jeśli chodzi o dźwięk to to jest rzecz gustu.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skalarmam owy w garażu bo kumpel zmienił na przelotowy i zastanawiam się czy nie przypasować do OI.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez skalarmam owy w garażu bo kumpel zmienił na przelotowy i zastanawiam się czy nie przypasować do OI.
trzeba by zdjąć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXulter to gowno, juz wolal bym zeby wydech od s3 wisial pod autem.jak auto ma dobrze brzmiec to tylko "SUPERSPRINT". ewentualnie kontaktuj sie z EL-TEC zebe ci zmodzili jakis
http://www.el-tec.pl/pl/index.html
Komentarz
-
-
to koniecznie wklej pozniej brzemienie wydechu
tak to dzialalo w moim pugu
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Komentarz
-
Komentarz