Zamieszczone przez marlej108
Prosze o pomoc octavia 1.6 fsi !!!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam prosze o fachowa porade a mianowicie chodzi to to ze posiadam octavke 2 1.6 fsi 2005 rok i poruszam sie nia bardzo dużo i teraz tu moje pytanie jaki i czy da sie zmienic silnik na mpi 1.6 lub wiekszy do tej skrzyni co mam od fsi (5 biegów) koszta nie wchodza w gre wiec prosze tylko o porade czy sie da i jak z elektryka zapłonu itp chodzi poprostu o montaż gazu
-
-
chrypo, jest to możliwe, ale poza silnikiem potrzebujesz jeszcze sterownik silnika i pompę paliwa, jest też inny katalizator z sondami lambda
przeguby i półosie pasują z Twojej wersji, zawiecha też się niczym nie różni
reszta to już jest kwestia ogarniętego elektronika :diabelski_usmiechMoja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
-
Re: Prosze o pomoc octavia 1.6 fsi !!!!
Zamieszczone przez chrypoWitam prosze o fachowa porade a mianowicie chodzi to to ze posiadam octavke 2 1.6 fsi 2005 rok i poruszam sie nia bardzo dużo i teraz tu moje pytanie jaki i czy da sie zmienic silnik na mpi 1.6 lub wiekszy do tej skrzyni co mam od fsi (5 biegów) koszta nie wchodza w gre wiec prosze tylko o porade czy sie da i jak z elektryka zapłonu itp chodzi poprostu o montaż gazu
Komentarz
-
Komentarz