Jeśli chcesz rzeźbić w piance i ją laminować, to polecam wcześniej obłożyć tę piankę np ręcznikami papierowymi i przesączyć wikolem tak żeby się ładnie uformowały. Dopiero na to mata szklana i żywica, bo faktycznie pianka może się rozpuścić. Pewnie nada się do tego żywica poliestrowa, którą można kupić w sklepie z farbami i tego typu chemią. Zwykle jest to 1l puszka + utwardzacz, najprościej dostać firmy NOVOL [czy jakoś tak - robią też szpachle]. Po zalaminowaniu zalewasz acetonem, albo jakimś innym cudem które rozpuści piankę. Matę raczej też można kupić w sklepie 'chemicznym', a najlepiej tkaninę - mi się z tym łatwiej pracuje.
wkaznik doladowania
Zwiń
X
-
ja tam jak zwykle Auto Gauge SM - u mnie zaniża o jedną kreskę, a montaż to nie masz większego wyboru, słupek albo podszybie, chyba, że ten wskaźnik nie jest Ci potrzebny to można go dać do popielniczki jak robią niektórzy
ja z montażu na podszybiu jestem bardzo zadowolony, do słupka nie mogę się przyzwyczaić chociaż może wygląda bardziej kozackosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffa w slupku to nie ma czasem kurtyn? sie pytam bo octe odbieram dopiero w lutym wiec nie mam jak sprawdzic :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
KLIK
tutaj kupicie najlepsze na rynku wskaźniki wraz z elementami montażowymi...
już w samej podstawie są kubeczki np na deskę, ale kozacko wyglądają 3 obok siebie...
SŁUPEK
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wGSvutHNo58[/youtube]
DESKA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHbRYcJw-9Y[/youtube]Черный Bymep
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainleff, u mnie na słupku oznaczenie "air bag".
Zamieszczone przez hotrainszkoda, kto Ci to montował i gdzie kupowałeś? Też się zastanawiam czy nie założyć, temperatury oleju mam na maxi docie, czyli przydałby się właśnie wskaźnik doładowania jeszcze i może ciśnienia oleju, czy lepiej jakiś inny? Sugestie?
do cywilnych zastosowań wystarczy Ci doładowanie i temp. oleju, ale skoro i tak będziesz miał jeszcze jedno miejsce na podszybiu to może ciśnienie oleju od razu.
do maxi dota można zapodać to fajne urządzonko, które wyświetla temp oleju, doładowanie i nie wiem co jeszcze, ale moim zdaniem nic nie zastąpi wskaźników tradycyjnych - wskazówkowych.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
do maxi dota można zapodać to fajne urządzonko, które wyświetla temp oleju, doładowanie i nie wiem co jeszcze, ale moim zdaniem nic nie zastąpi wskaźników tradycyjnych - wskazówkowych.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorudo maxi dota można zapodać to fajne urządzonko, które wyświetla temp oleju, doładowanie i nie wiem co jeszcze, ale moim zdaniem nic nie zastąpi wskaźników tradycyjnych - wskazówkowych.
(i przyznasz mi rację :szeroki_usmiech )
generalnie pokrętła zamiast suwaków i wskazówki zamiast cyferek są dla człekokształtnych łatwiej przyswajalne i strawne.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorudo maxi dota można zapodać to fajne urządzonko, które wyświetla temp oleju, doładowanie i nie wiem co jeszcze, ale moim zdaniem nic nie zastąpi wskaźników tradycyjnych - wskazówkowych.
szkoda, nie myslales zeby te blachy folia przyslonic? np taka http://allegro.pl/sm-naklejki-folia-...376684464.html
jest dosc gruba ale latwo jest ja przyciac na wymiar
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodahehe, no nie do końca o to mi chodziło - głównie mam na myśli doładowanie, będziesz miał kiedyś wskazówkowy, albo kłopoty z doładowaniem to sobie porównasz, zobaczysz sam
(i przyznasz mi rację :szeroki_usmiech )
ale chyba nie dziala po FL i piedzieli sie z instalacja GSMO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Moja Octavia:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=mikewrc
Było: 116,3KM / 279,5Nm
Jest: 143KM / 325,9NM
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm