Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jakie ją oznaczenia tych diód SMD zastosowanych w Skodzie? Na Allegro znalazłem o oznaczeniach 0603 i 0805. Czy któreś z tych będą pasowały?
No wlasnie nie jedyna bo dzis widzialem slx `a w tdi brązwoego (oblesny
kolorek) z czerwonym podswietleniem wszystkiego... niestety kierowała
baba w kapeluszu wiec nie zaczepilem. ale ladnie to wygladalo
Octy do pewnego momentu mialy czerwone podswietlenie.
Moze nie byly to Octy na polski rynek ?
nie wiem... tak tylko kombinuje bo w zyciu nie widzialem takiej octy...
sam mialem tez Octe zupelnie przedface-owa z poczatku '98 roku z polskiego salonu i bylo "klasycznie" zielono :roll:
A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Moze nie byly to Octy na polski rynek ?
nie wiem... tak tylko kombinuje bo w zyciu nie widzialem takiej octy...
sam mialem tez Octe zupelnie przedface-owa z poczatku '98 roku z polskiego salonu i bylo "klasycznie" zielono :roll:
Moj kolega mial SLX-a z 97 roku kupionego w Polsce i podswietlenie bylo czerwone.
Poza tym juz kilka razy widzialem Octy z czerwonymi zegarami - nawet kilka dni temu stala taka obok mnie. Oczywiscie byl to stary model.
Moj kolega mial SLX-a z 97 roku kupionego w Polsce i podswietlenie bylo czerwone.
Poza tym juz kilka razy widzialem Octy z czerwonymi zegarami - nawet kilka dni temu stala taka obok mnie. Oczywiscie byl to stary model.
...a moze to kwestia staego SLX-a bo juz kilka osob pisalo ze widzialo cos takiego wlasnie w SLX-ie ???
ja mialem GLXi i bylo "normalnie"
A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
hehehe dresiarsko , niezłe :? Może i tak, mnie podobają się oryginalne. Nie zrobił wskazówek bo tak pochłoneła go praca, że zapomniał :P Poważnie , sam zwróciłem mu na to uwage i stwierdził, że poprawi. Co do kosztów to mnie zaproponował 200zł za zegary !!! (to jest obca osoba)
Dzięki, wygląda super. Ciekawe jak na żywo, bo na zdjęciach mam wrażenie że kierownika może lekutko oślepiać. Szukałem zdjęć kogoś kto ma na czerwono zmodowane podświetlenie wnętrza + białe zegary z czerwonymi wskazówkami.
Ja tam nie wiem czy mam oryginalne podświetlenie. widziałem octy tylko z zielonym a ja mam wszystko na pomarańczowo. Przynajmniej sie wyróżnia i dobrze wygląda :lol:
Witam, kiedyś chciałem sobie zmienić kolor podświetlenia i na forum było to wszystko ładnie opisane ale nie mogę teraz tego znaleźć. Wtedy ściągnąłem fotki jak wyglądają zegary w różnych konfiguracjach kolorystycznych. Nie mogę znaleźć opisu a wydaje mi się, że też go ściągałem, może ktoś będzie go miał to wlepi.
Komentarz