Zamieszczone przez Seba79_Szczecin
remap w 1.8 Rs warto czy nie???
Zwiń
X
-
remap w 1.8 Rs warto czy nie???
witam wszystkich!!! mam male pytanko na temat Remapa w octavi 1.8T RS czy warto zrobic remapa w tym autku???jak tak to do ilu najlepiej ten silnik podrecic.220bhp to chyba max na standardowych podzespolach takich jak wtryski czy pompa paliwa..ale wolale sie poradzic tych kturzy wiedza troche wiecej na ten tema...dziekuje i pozdrawia!!!
-
-
RS 04.PL,
oczywiście, że warto!
na spokojnie Ci opanują 230ps/330nm
ale gdzie w IRL to tego nie wiemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
mieszkam obecnie w Irlandi i chcialbym zrobic remapa tutaj ale gdzie nie zadzwonie to karzdy mi mowi ze 220 koni zrobi bez problemu sama mapa ale czy naprawde bedzie 220 czy tylko wydruk mi zrobia na 220 a naprawde zrobia 190 koni.nie bardzo wierze tym rudy Irlandczykom???
[ Dodano: Czw 27 Sty, 11 21:38 ]
jeszcze jedno pytanko?jaki olej wlac bo teraz jest wlany 10w40 a podobno ma byc 5w30 zalewany do tego bolida??
Komentarz
-
-
wykresu nie mam bo zapomnialem wziasc ale dokladnie wydmuchalo za pierwszym razem 178 a za drugim 179 koni jak pojade jeszcze raz to napewno wezme wykres.wlasnie wolal bym dac komus kto sie zna na robocie bo nie wirze Irlandczykom na tyle zeby im dac samochod do pogrzebania bo oni potrafia czasami wiecej gadac a nie zrobic.koles sie zarzeka ze bez problemu zrobi mape.i pomyslalem ze zapytam na forum najpierw.
Komentarz
-
Komentarz