Jeśli się zdecydowałeś to kup Motul Specific 506.01 u kolegi elemenateur dostaniesz w dobrej cenie + pewna jakość. ACEA dla A5B5 i normy 506.01 ---> HTHS od 2.9 do 3.4 a NOACK < 13 ( nie mam konkretnych danych aktualnych odnośnie Noack'a dla Motula Specyfic 506.01 z tego co wyczytałem to oscyluje wokół liczby 10 prawdopodobnie dla Specyfica 506.01 jest to poniżej 10 ...ale na oficjalne - konkretnie dane dla tego oleju nie natknąłem się ... jeszcze :wink: ).
Między w/w dwoma wybrał bym Motula po pierwsze ze względu na dostępność a po drugie ze względu, że możesz ten olej PEWNY kupić jak powyżej u kolegi z forum.
Przy Mobilu.... zgadujesz ...
[ Dodano: Pią 15 Lip, 11 21:58 ]
aha dzięki vaz za zapytanie ...właśnie dzięki niemu się "wstrzeliłem" w zagraniczny artykuł jednego z inżynierów Porsche na temat olejów ...czytam :2kc
Między w/w dwoma wybrał bym Motula po pierwsze ze względu na dostępność a po drugie ze względu, że możesz ten olej PEWNY kupić jak powyżej u kolegi z forum.
Przy Mobilu.... zgadujesz ...
[ Dodano: Pią 15 Lip, 11 21:58 ]
aha dzięki vaz za zapytanie ...właśnie dzięki niemu się "wstrzeliłem" w zagraniczny artykuł jednego z inżynierów Porsche na temat olejów ...czytam :2kc
Komentarz