W radiu jest żeńskie, ale podepnę do niego kabel chinch-chinch przez co na końcu będzie męskie. I teraz z tego męskiego muszę zrobić dwa męskie. Właśnie o taką przejściówkę mi chodziło Dzięki
do znawców ETKI nr vw vs nr skoda
Zwiń
X
-
do znawców ETKI nr vw vs nr skoda
witam,
nie wiem czy był może poruszany taki temat na forum. chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość aby sprawdzić czy cześć od skody pasuje do vw i odwrotnie i czy może jest to ta sama część tylko inaczej opisana.
weźmy na przykład przełączniki czy niektóre elementy wyposażenia wnętrza lub karoserii jak i układy napędowe.
znalazłem parę części które mają służyć do tego samego , wyglądają na oko tak samo a w numerze różnią się tylko tym że na części vw jest 1k.... zaś na części skody jest 1z .......
-
-
TO_MEK, o ile w końcówce nr np. ta literka B zmieniona na C może oznaczać podobną część (chociaż może różnić się i to bardzo) o tyle na początku nr oznacza zupełnie inny typ auta.
To że część środkowa nr się pokrywa nie oznacza że są takie same, nr części to są kolejne grupy jak model-zespół-część więc model się może różnić ale zespół oznaczony jako np. nadwozie i część kolejna odpowiadać będzie temu samemu rodzajowi części ale z innych modeli. W praktyce może być tak że pozornie takie same części różnią się np. rozstawem śrub mocujących o np. 1,5cm, i lipa.
Nr części jaki podałeś na końcu wg ETKI występuje tylko W VW Golf variant/4motion w rocznikach 2007-2009
Komentarz
-
Komentarz