Essen motor show 2004

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Essen motor show 2004

Ja to standardowo

Essen motor show 2004

Zapodalem pare fotek glownie skody z targow

jest tam bora na VP i twierdza ze ma 240kM!!!!

octavia z skorka poprostu przesliczna ale 2 wielkie minusy!!!! drzwi sie gorzej domykaja niz w octavi 1 a no i te stalowe szyny od foteli jak w starym zuku bo w lublinie mam juz obudowane te prowadnice plastykiem. Dziwne ze w starej octavi jest to ladnie ukryte
    Wiem ze sie czepiam ale cena jest ponad 30tys euro i takie niedorobki sa w zlym tonie!!

cala reszta w octavi super

klikac fotke a nastepnie r.oryg dla powiekszenia

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Re: Essen motor show 2004

Zamieszczone przez danielpoz
      jest tam bora na VP i twierdza ze ma 240kM!!!!
      Byla jakas lista jej modyfikacji?
      Glupio sie pytam... :?

Jak ogolne wrazenia po targach?
      TDI 205PS

Komentarz

tylko ta kartka z podana moca i kilku gosci lecz nie wladali j.polskim :lol:

super fury no i laski :wink: to tak w skrocie ale leb troche boli z wrazenia

Komentarz

• arci9
          RS
          • 2004
          • 2007

Zamieszczone przez danielpoz
          tylko ta kartka z podana moca i kilku gosci lecz nie wladali j.polskim :lol:

super fury no i laski :wink: to tak w skrocie ale leb troche boli z wrazenia
          no właśnei tak patrzyłem...i te laski)
          też mnie by bolała głowa..z wrażenia :wink: :wink:

Komentarz

• MiKruS
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 7976

No qrna nie podoba mi sie ten tyl w kombiaku sciety tak ala Civic AeroDeck. :x :x

Cos czuje, ze jednak Octa II kombi nie bedzie moim faworytem przy zmianie auta. :?
            Chyba, ze mi sie odmieni - autosugestia potrafi czynic cuda... :lol:
            TDI 205PS

Komentarz

niestety to darmowa galeria i nie da sie linkowac samych jpg

Komentarz

• dede_adam
                L&K
                S_OCP Member
                • 2004
                • 1449

@MikruS... przejedziesz sie octa II to napewno zmienisz zdanie.... :twisted:
                A combi az tak zepsute nie jest.... duuuuzy bagal ma i do civica aerodeck mu daleko...
                W srodku auto jest rewelacyjnie wykonane...widac jaki postep zrobili konstruktorzy w octavi II - przynajmniej w materialach w ambiente i elegance :szeroki_usmiech

Komentarz

no wlasnie co do jakosc wykonania mam obawy takie jak pisalem wyzej wiec co to za postep? ale ta wersja co na fotce sliczna tylko cena :?

no chyba ze to wersja beta :wink:

Komentarz

• dede_adam
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2004
                    • 1449

eeee nie wiem jaka to byla wersja ale ja w sierpniu jezdzilem
                    w hamburgu 1.9 ambiente +jumbo box + xenon + szyber + tempomat
                    czyli niezly wypas nawet z tapicerką duo achat wiec pól skóra i materialy
                    mnie zaszokowaly w porównaniu do octavki obecnej miala ok1tkm przebiegu
                    nic nie trzeszczalo wszytsko plynnie chodzilo

pozniej jezdzilem ale tylko 200km octavka 2.0 elegance na suuuper wypasie ...miala
                    nawet czujniki deszczu tapicerke Supreme Ivory czyli jasna skore do czarnego
                    metaliku i ok 4tkm zrobiione bodajze i to byla przejazdzka niczym AUDI a6 z tym
                    ze cena takiej fury w pl to ok 110 tzl :? ale naprawde dziwie sie Twoim obawą
                    o wykonczenie bo mnie baaardzo pozytywnie zaskoczylo...

a z pierdolów bajerów najbardziej podobalo mi sie niczym w superbie podswietlenie
                    progow w lusterkach bocznych i wycieraczki AERO :diabelski_usmiech

Komentarz

byla to najdrozsza topowa wersja widac zreszta na fotkach i na fotce opisu

pisalem o niedomykajacych sie drzwiach(w starej sie domykaja) i o szynach od foteli jak w starym zuku a cena to 132tys.zl.Co do materialow to oczywiscie bez zastrzezen
                      czujnik deszczu jest tez w starych octach :wink:

Komentarz

• dede_adam
                        L&K
                        S_OCP Member
                        • 2004
                        • 1449

hmmm na szyny od foteli nie zwrocilem uwagi :roll:
                        a jezdzielm tylko z jednym pasazerem wiec nie wiem jak tylne
                        ale przednie zamykaly sie lepiej jak u mnie ...
                        plynniej... u mnie czasami potrafia sie zamknac SAME po gwaltownym
                        otworzeniu...takie ogranicznki dziwne w drzwiach...

Komentarz

no wlasnie chodzi o te ograniczniki bo w starej octavi wystarczy puscic drzwi i sie domkna a tam tylko zatrzasna sie na pierwszy zabek-troche dziwne prawda?

aha fajne ma kieszenie w drzwiach bo nareszcie mozna cos tam wsadzic

Komentarz

• dede_adam
                            L&K
                            S_OCP Member
                            • 2004
                            • 1449

Kieszenie w dzwiach...schowki na okulary.... tylne miejsce na butelke przy
                            nawiewach na tyl ... klimatyzowany schowek (wreszcie)

a te co jezdzilem to faktycznie trzeba bylo mocniej drzwiami ale za
                            bardzo sie nie czepialem taki bylem nimi zaaferowany ...
                            zreszta ja wsiadlem i pojechalem...wrocilem i wysiadlem wiec nie bawilem sie
                            drzwiami...

miejmy nadzieje ze to odosobniony przypadek.
                            pozdro i trzymajmy kciuki ze kiedys sami bedziemy smigac takimi :diabelski_usmiech

Komentarz

z tylu tez mam miejsce na butelke no moze puszke :wink:

Komentarz

• Nexus6
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2004
                                • 4847
                                • Volkswagen

no i ten rewelacyjny uchwyt na butelkę w miejscu na głosniki w drzwiach przednich :twisted:
                                With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Pracuję...