[O1] 16 cali rs

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lzuchowski
    Drive
    • 2012
    • 65

[O1] 16 cali rs

Zamieszczone przez Deo
    Pozdrowienia dla:
    :arrow: kierownika czarnej O2 z logo na grillu na białostockich tablicach, która mijała mnie 14.07 godzinach popołudniowych w okolicach Mikaszówki
    :arrow: kierownika grafitowej O1 z logo na grillu (WZ 62xxA) zaparkowanej vis a vis kościoła w Rowach :szeroki_usmiech
    :arrow: kierownika złotej O1 z wlepą na klapie (WSC xx80) zaparkowanej na Słonecznej również w Rowach :szeroki_usmiech
    oraz wszystkich OCPków, których mijałem w drodze z Krakowa do Augustowa a później do Rowów

To pisałem ja, kierownik Clio Grandtour na gliwickich tablicach (SG) :wink: :P
    Również pozdrawiam .Ta (WZ 62xxA) to moja, kolor bardziej srebrny z domieszką błękitnego niż grafitowy . Troszkę trudno określić .

Przy okazji pozdrowienia dla właściciela wraz z rodzinką O1 zaparkowanej na Słonecznej w Rowach ,

Kierownika obtitanej srebrnej O1 (nie pamiętam nr.) jadąc z miejscowości Objazda w kierunku Rowów chyba 16 (sobota), w odpowiedzi mrugnęły awaryjne ,

oraz właściciela wraz z rodziną srebrnej O1 kombi (nr. EL510AM), która była zaparkowana na tym samym parkingu co moja (ul. Kościelna 15)
    Zapraszam - https://www.facebook.com/luke.automotive
  • owen
    Rider
    • 2010
    • 482

[O1] 16 cali rs

siemka poszukuję zdjęcia najlepiej srebrnej octavi 1 z alusami 16 cali RS,czarną znalazłem na naszym forum ale wiem że jest srebrna-pomoże ktoś? ops:
    MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• Arti_r1
      RS
      • 2008
      • 2626

[ Dodano: Sro 09 Lut, 11 21:27 ]
      na googlach masz tego dość troche
      Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
      Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• LUKI
        RS
        • 2005
        • 5776

owen, google
        kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7461
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

owen, albo popatrz na allegro, bo swego czasu widziałem sporo O1 Tour z pakietem Sport chyba i tam był RS front i 16" felgi
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• owen
            Rider
            • 2010
            • 482

arti wielkie dzięki za zdjęcie :wink:
            MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• Arti_r1
              RS
              • 2008
              • 2626

spoko wystarczyło wbić odpowiednie hasło w googlach :szeroki_usmiech
              Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
              Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...