Adam pochwal się nowym grillem :szeroki_usmiech
[O2] Octavia IIFL 1.6 TDI, program, Box, chip ?
Zwiń
X
-
[O2] Octavia IIFL 1.6 TDI, program, Box, chip ?
Witam.
Temat dotyczyc nowej O2FL 1.6 TDI, moc silnika.
Słowem wtępu:
Obecniej śmigam Octavia II 1.9 TDI z programem. Auto od początku jeżdżone, przy 50tkm zrobiłem program, z wykresów wyszło około 138km. Jeździ się rewelacja, nie miałem żadych problemów z silnikiem, sprzęgłem czy też ze skrzynią, jeżdzę dość dynamicznie i dużo po autostradach z prędkościami około 1.9
Auto ma wyśmigane obecnie 178tkm, i czas na wymiane, w salonie już czeka OIIFL 1.6 tdi.
I zebym nie umarł na zawał przy wyprzedzaniu, szukam i szukam od miesąca jakiegoś info kto zrobił, lub kto może zrobić program do tego auta, albo póki co gdzie można np. kupic boxa. Chętnie też poczytałbym o doświadczeniach w podkręcaniu tego silnika, efektach i ekploatacji.
W tym miesiacu musze odebrać mój sprzęt, stąd prosze klubowiczów o wszelkie możliwe info co dalej począc z tym silnikiem aby przeżyć na drodze
pozdr:
AKJest- O3 2.0 TDI Elegance- nabity w belke...
Była- O2 FL 1.6 TDI CR SERIA
Była- O2 1.9 TDI PD BXE MOD
-
-
artkucner, szukaj nie boli :!:
tak na szybko znalezione tematy z działu FORUM GŁÓWNE - tematy ogólne i eksploatacyjne:
a tu z działu Tuning, modyfikacje i przeróbki:
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz