czy będzie to już za dużo, nie chce robić wiejskiego tuningu.
Poszukuje równierz niedrogiego kompletu klamek zewnętrznych w kolorze srebrnym.
Prosze o porady.
juz od 1000 ludzi słyszałem ten sam text..... laminat to zło..... a sam jestem zainteresowany zakupem do mojej O2 spoiler na pokrywę bagaznika i na allegro znalazlem osobnika co sprzedaje je z laminatu za ok 140 PLN.
To niejest takie zło,tylko trzeba znać specyficzne właściwości materiału.Przed lakierowaniem musi się wysezonować-odparować.Czyli musi przed lakierowaniem być całkowicie suchy(kilka tygodni).Inaczej zrobią się bąble pod lakierem.Przerabiałem temat kilka razy.
Dość długo i nic się nie odkształca, natomiast jednym jej minusem jest to że w momencie gdy na dachu znajduje się lód to po otwarciu klapy rysuje on lakier na blendzie. Nie przyglądałem się jak jest zamocowana ale na 99% jest klejona.
Owszem nie jestem tego pewien, i nie mam zamiaru wnikać w szczegóły póki nic się nie deformuje to niech tak zostanie, aczkolwiek z efektu jestem zadowolony. :szeroki_usmiech
Owszem nie jestem tego pewien, i nie mam zamiaru wnikać w szczegóły póki nic się nie deformuje to niech tak zostanie, aczkolwiek z efektu jestem zadowolony. :szeroki_usmiech
Bo widocznie jest wykonana z ABS'u, a nie z laminatu.
Komentarz