Pulp, Jak masz w "normalnym" języku, to podrzuć, bo w niemieckim to ja nic nie kumam :P
Pegasus 17
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Pegasus 17
mamy sobie felgi pegasus 17 i czarna OII combii .... moze ktos ma jakis pomysl jak pomalowac felgi zeby bylo ciekawie?
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
Komentarz
-
-
aaaa cos mi czarny chodzi po glowie .......
Komentarz
-
-
leff, nie daj się tylko maluj. W temacie "virtual tuning" są ładne przykłady kolorów na Pegasusach. IMO - antracyt
Komentarz
-
do ciemnego auta muszą być jasne felgi :roll:
Komentarz
-
leff, ładuj je na czarny mat :szeroki_usmiech albo zostaw srebrne w ori tez jest fajniesuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
leff, Wypoleruj "gwiazdę", a wnęki machnij młotkowym, albo czarnym tak jak w GTI.
Komentarz
-
o, takie dwukolorowe to calkiem fajny pomysl
Komentarz
-
powodzenia w pegasusach gdzie niema krawędzi ramieniaZamieszczone przez blind_walkerWypoleruj "gwiazdę", a wnęki machnij młotkowym
apa
Komentarz
-
miguello, cos tam zawsze mozna wykombinowac
Komentarz
-
pegasusy..zostaw :wink:
tak jak mówi szkoda..dystans na tył tylko. Ja tak mam w SI i jest ok :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Nie pomyślałem o tym.Zamieszczone przez miguellopowodzenia w pegasusach gdzie niema krawędzi ramienia
Komentarz
-
jakis konkretny dystans polecicie?Zamieszczone przez sew1981pegasusy..zostaw :wink:
tak jak mówi szkoda..dystans na tył tylko. Ja tak mam w SI i jest ok :diabelski_usmiech
Komentarz
-
też jestem zainteresowany tematem dystansów jakie założyć?
Komentarz
Komentarz