Ktoś ma doświadczenie z starter24, czy np. holują auto z Serbii do Pl , bo PZU holuje z miejsca zdarzenia do 150 km do warsztatu. A jak coś się dobrze wysr... to mogą w jakimś dzikim kraju tego nie naprawić
porozglądałem się na forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi czy przypasuje do mojej skodzi bez przeróbek Wiem, że ALH ma takie turbo jak 110KM, ale nie wiem czy ta z audi jest identyczna. Presji zakupu nie czuję, bo moja turbawka jeszcze nie najgorzej chodzi, ale planuje wtryski+wirusa stąd też nie wiem ile stare turbo jeszcze pociągnie zwłaszcza, że ma ponad 260 tys przebiegu i nigdy nie było robione. To wydaje się niedrogie, w bardzo ładnym stanie i pewnie póki co trafiłoby na półkę, ale gdy coś się stanie miałbym od razu do założenia.
Dajcie znać proszę. Zarezerwowałem wstępnie. W ostateczności umówię się ze sprzedawcą i podjadę z nim na warsztat w poniedziałek, ale może znacie odpowiedź i oszczędzicie nam sporo czasu.
Pozdrawiam
no trudno. Dzięki wielkie
Tak dla upewnienia jeszcze, czyli dla mnie jakby co ALH, AHF, albo ASV turbina jeśli chciałbym mieć dokładnie taką jak mam bez przeróbek?
Aha i jeszcze jedno, tak już z ciekawości raczej Czy da się przełożyć z tej AFN bebechy turbiny do ALH pozostawiając stary korpus z kolektorem?
Komentarz