czy turbo z audi afn podejdzie do octy ALH?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • baranesq
    Classic
    • 2010
    • 6

Ktoś ma doświadczenie z starter24, czy np. holują auto z Serbii do Pl , bo PZU holuje z miejsca zdarzenia do 150 km do warsztatu. A jak coś się dobrze wysr... to mogą w jakimś dzikim kraju tego nie naprawić
    BARaneSQ
  • Manius
    Classic
    • 2008
    • 17

Witam, mam okazję kupić taką turbawkę:

porozglądałem się na forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi czy przypasuje do mojej skodzi bez przeróbek Wiem, że ALH ma takie turbo jak 110KM, ale nie wiem czy ta z audi jest identyczna. Presji zakupu nie czuję, bo moja turbawka jeszcze nie najgorzej chodzi, ale planuje wtryski+wirusa stąd też nie wiem ile stare turbo jeszcze pociągnie zwłaszcza, że ma ponad 260 tys przebiegu i nigdy nie było robione. To wydaje się niedrogie, w bardzo ładnym stanie i pewnie póki co trafiłoby na półkę, ale gdy coś się stanie miałbym od razu do założenia.
    Dajcie znać proszę. Zarezerwowałem wstępnie. W ostateczności umówię się ze sprzedawcą i podjadę z nim na warsztat w poniedziałek, ale może znacie odpowiedź i oszczędzicie nam sporo czasu.
    Pozdrawiam

Komentarz

• Krzych
      Rider
      • 2005
      • 671

Nie podejdzie, m. in. ALH ma turbinę razem z kolektorem wydechowym, a w Passacie jest tylko turbina, siłownik jest z innej strony...
      DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
      www.chiptuning.katowice.pl
      DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA

Komentarz

• Manius
        Classic
        • 2008
        • 17

no trudno. Dzięki wielkie
        Tak dla upewnienia jeszcze, czyli dla mnie jakby co ALH, AHF, albo ASV turbina jeśli chciałbym mieć dokładnie taką jak mam bez przeróbek?
        Aha i jeszcze jedno, tak już z ciekawości raczej Czy da się przełożyć z tej AFN bebechy turbiny do ALH pozostawiając stary korpus z kolektorem?

Komentarz

Pracuję...