chcą się nachapać. bo co innego mają do roboty w takich wioskach? :P napewno nic bardziej dochodwego :P
Wymiana znaczków (logo tył i przód)
Zwiń
X
-
logo
Tu pod koniec filmu widac jak sa montowane wydaje sie, ze sa zatrzaski http://www.youtube.com/watch?v=PM_8A2ZnVYQ
Komentarz
-
-
Mają dwa plastikowe bolce,które wchodzą w otwory w nadwoziu i atrapie.Od wewnętrznej strony te bolce są na gorąco (rozszerzane),coś a la nit zrywalny.
oczywiściemój opis dotyczy O1,chociaż mam nadzieję,że w O2 jest ta sama technologia.
jeśli chcesz zdjąć,musisz dostać się do znaczka od wewnętrznej strony nadwozia.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Wymienialem ostatnio u siebie znaczek z przodu ( w O2), pomagal mi misiek^wro .
Polega to na tym ze najpierw trzeba nagrzac znaczek (my uzywalismy do tego takiej opalarki, trzeba uwazac zeby nie zrobic tego za blisko) a nastepnie lekko podwazasz znaczek np srubokretem, robisz tak do okola az znaczek odklei sie. Znaczek posiada 2 plastikowe bolce ale to chyba tylko po to zeby prosto go umocowac, a trzyma sie tylko na kleju. gdy juz odkleisz usuwasz pozostaly klej, szyscisz dokladnie. i pozniej mocujesz nowy znaczek , zwyczajnie go przyklejajac. i tyle..
Komentarz
-
-
siero3, bardzo dobry opis, logo jest wklejane, a te bolce służą do równego osadzenia logo ...:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez siero3Wymienialem ostatnio u siebie znaczek z przodu ( w O2), pomagal mi misiek^wro .
Polega to na tym ze najpierw trzeba nagrzac znaczek (my uzywalismy do tego takiej opalarki, trzeba uwazac zeby nie zrobic tego za blisko) a nastepnie lekko podwazasz znaczek np srubokretem, robisz tak do okola az znaczek odklei sie. Znaczek posiada 2 plastikowe bolce ale to chyba tylko po to zeby prosto go umocowac, a trzyma sie tylko na kleju. gdy juz odkleisz usuwasz pozostaly klej, szyscisz dokladnie. i pozniej mocujesz nowy znaczek , zwyczajnie go przyklejajac. i tyle..
Komentarz
-
-
a ja mam pytanie z innej beczki
kiedy będą nowe znaczki dostępne w ASO, etc?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ahmed799kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piratkalogo jest wklejane, a te bolce służą do równego osadzenia logoZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Dziś wymieniłem mocno starty emblemat (co prawda w O2), ale zasada ta sama.
Poniżej krótka instrukcja:
1. Podważyć znaczek np płaskim śrubokrętem owiniętym szmatą (do puszczenia kleju używałem WD40; słyszałem, że inni też wspomagali się suszarkami). Najpierw puściło samo logo przyklejone tylko na klej do czarnego plastiku, który był do chromowanej ramki przyklejony już na solidną taśmę dwustronną. Po demontażu zostało mi to:
2. Ramkę odtłuścić np benzyną ekstrakcyjną
a z nowego znaczka zdjąć folię ochronną i włożyć znaczek w otwory - bolce służą tylko do ustalania
3. No i efekt końcowy
Komentarz
-
-
ehh ja wgl nie mogę patrzeć na logo :diabelski_usmiech nawet na nowe :P
Ktoś coś podsunie czym zastąpić logo na kierownicy oraz z tyłu na klapie? mam w planach wgl po usuwać to...jakaś naklejka czy coś zamiast loga?
Z przodu grill mam tuningowy z siatką wiec loga brak(całe szczęscie) ale z tego co patrzyłem po usunięciu z tylniej klapy zostają 2 otwory..a jak jest z kierownicą?O1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613
Komentarz
-
-
Komentarz