zgoda150, jak masz mniej niż 17" to się nie przyznawaj, bo zaraz chłopaki Cię zjadą za rozmiar :diabelski_usmiech
ja maluję u siebie na czerwony połysk
w poprzednim miałem pomalowane hammeritem i nic się nie działo
wcześniej chłopaki pisali, żeby 2 cienkie warstwy położyć :wink:
mam 16 i eleganckie borbety założone zimy mam fabryki 15' (niestety) lepiej to jakimś sprayem trysnąć czy hammeritem? Jaka farba jest dobra (cenowo pomiędzy hammeritem a foliatec)
zgoda150, kurcze, no może kupić za Ciebie jeszcze :?: Naprawdę żaden kłopot wrzucić hasło w google. Hammerite puszka około 40 PLN, Foliatec około 100 PLN.
Ja też chciałem kupić grafitowy pod kolor auta, ale nie mogłem dobrać, więc po dużych wahaniach kupiłem złotą farbę hammerita :P Takiego koloru jeszcze nikt nie proponował :wink: w weekend mam zamiar malować zaciski (jeśli pogoda mi na to pozwoli) to mogę podrzucić jakieś foty.
a jaki kolorek widzicie do bez capuccino? myślę o zlotym ale nei wiem czy nei bedzie sie gryzlo. czerwony oklepany i jakoś nie chce a zielony nie wiem czy będzie pasował
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
piotrek_os ja malowałem na srebrno. Fotki TUTAJ. Całość była wypiaskowana i solidnie odtłuszczona. Jak długo wytrzymają to nie powiem, bo robiłem w połowie października, a w styczniu było już nowe auto...
Komentarz