Wiosna całą parą idzie i poszukuję alufelg 15"
Budżet jakim dysponuję to ~1500 PLN. Oglądając na felgi.pl wybrałbym Ronal R42.
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tą felgą ?
Pytanie czy ET 38 będzie ok ? Felgi 15" gdyż mam opony 15" i nie chcę ich zmieniać na inny rozmiar. Idąc za opisami felg na stronach Skody wnioskuję, że jeśli opona 195/65 to felgę najlepiej brać 6x15 (?)
Jeśli nie ten model to co innego polecicie ?
pzdr,
Jacek
-----------------
O2 FL AMBIENTE 1.4 TSI DSG Liftback
Zapraszamy do sprawdzenia oferty na felgi aluminiowe ATT naszej produkcji w rozmiarach od 10 do 19 cali oraz czujniki ciśnienia, akcesoria i zabezpieczenia. Dostarczamy alufelgi do samochodów, quadów i przyczep.
mam podobny problem, też szukam 15 calowych alusek, jakby ktoś miał na zbyciu do OIIFLze ślaska to dajcie znac, pozdr.
ps. ja obstawiam chyba oryginały, nie trzeba bawić sie w dystanse i pewnei oryginalne śruby pasowac beda.
Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Zapraszamy do sprawdzenia oferty na felgi aluminiowe ATT naszej produkcji w rozmiarach od 10 do 19 cali oraz czujniki ciśnienia, akcesoria i zabezpieczenia. Dostarczamy alufelgi do samochodów, quadów i przyczep.
Oglądałem je wczoraj, jeszcze bardziej spodobaly mi się ATT570, ale są tylko 6,5x15 - dla 195 chyba trochę szerokie. Przy dzisiejszej zmianie na letnie zostałem na stalówkach
Oglądałem je wczoraj, jeszcze bardziej spodobaly mi się ATT570, ale są tylko 6,5x15 - dla 195 chyba trochę szerokie. Przy dzisiejszej zmianie na letnie zostałem na stalówkach
Komentarz