namo: to znaczy ze w ASO po zakupie tego sprzętu mam poprostu powiedzieć zeby wyłaczyli mi diagnostykę tych świateł ? bede umieli ?
[O2] Numery belek zderzaka dla O2 i O2FL / FLRS
Zwiń
X
-
[O2] Numery belek zderzaka dla O2 i O2FL / FLRS
Poniewaz nie dysponuje takim zrodlem jakim jest Etka zwracam sie o pomoc do tych, co w miare ja ogarniaja i wiedza na czym to stoi.
Potrzebuje miec 100% pewnosc, zanim popelnie grzech i szkode zaistniala w moim aucie naprawie po swojemu, dokonujac lift fury.
Otoz - obilo mi sie o uszy i polecialo dalej, ze belki w naszych Skodach sa rozne. Na tyle rozne, ze O2FL ma ich dwa typy.
Czy ktos, kto dobrze ogarnia Etkologie moglby podac numery belek zderzaka dla
- Octavii MR 2007
- Octavii MR 2010
- Octavii MR 2010 RS
Wiem, ze belka w RS'ie z 2007 roku jest taka sama, jak w wersji O2 cywilnej z 2007.
Teraz pytanie, czy belka w O2FL jest taka sama jak w O2FLRS. Kiedys etka mowila mi, ze jest taka sama, jednak nie byla to super hiper upgrejdowana wersja z pelnym apdejtem i chcialbym miec pewnosc. Bo ja bede mial fure rozebrana na srubki, to chcialbym jednak nie miec przykrych niespodzianek skladajac autko.
Takze domorosli Ekto-doktoranci - do dziela - potrzebuje Waszej pomocyByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
JanuszSz, czyli poliftowa jak i przedliftowa maja te same belki.
Tylko Scout ma inna. To draze temat dalej - czemu wg mechanika Skody, zderzak RS ma inaczej rozmieszczone mocowania?
Mozesz sprawdzic moze jeszcze numery fartucha dla lifta i przedlifta?
Mam jeszcze pewna koncepcje, potrzebuje losowy numer VIN od kogos z auta posiadajacego poliftowego RS'a oraz osoby, ktora posiada zwyklego lifta.
Sa chetni ? Tylko 1 VIN kazdego typu poprosze, wiecej nie trzebaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz