Z fabii RS też będziesz miał 6 bieg w zapasie :P
Z fabii możesz zapolować na gałę skórzaną z elegance`a jest ładna wersja z chromowaną wstawką z wytłaczanym schematem, ewentualnie druga z standardowym czarnym schematem, ale ta pierwsza ładniejsza.
Uderz też tutaj:
Co do gałki to wsadziłem z O2, środek gałki ma wymienny więc możesz wsadzić z innymi ikonkami (np. 6 biegów czy RS), mieszek jest do ramki jest podklejony łatwo to rozmontować, naciągnąć na oryginalną ramkę z O1 i złapać kropelką, ja tak mam i przez 2 lata nic się z tym nie dzieje.
Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Co do gałki to wsadziłem z O2, środek gałki ma wymienny więc możesz wsadzić z innymi ikonkami (np. 6 biegów czy RS), mieszek jest do ramki jest podklejony łatwo to rozmontować, naciągnąć na oryginalną ramkę z O1 i złapać kropelką, ja tak mam i przez 2 lata nic się z tym nie dzieje.
Ja mam piątkę ale myślę że trzpienie lewarka będa takie same, ściągasz starą rozginając opaskę zaciskowa, wkładasz nowa zaciskasz opaskę wymieniasz ewentualnie środek gałki na taki http://allegro.pl/nowa-nakladka-galk...507613594.html i gitara
Z tego co wiem to 1.9 TDi miały trzpień 12mm (w benzynie 1,6 i 1.9 sdi był inny), z fajnych i pasujących P&P gał ja ostatnio zasadzam się do siebie na taką:
Komentarz