hmm a tak z innej beczki. Może by zmienić lokum spotów na inne ???!! Coś nowego jakiś mały facelifting
Folia 3M
Zwiń
X
-
Folia 3M
Witam!
Czy ktoś oklejał może tą folią? Czy ten kolor i struktura, czyli to tzw czesane aluminium jest zbliżone, a może takie samo jak konsola środkowa w O1 z wersji Rider? Myślę nad oklejeniem wlotów powietrza i może czegoś jeszcze, a pytam bo posiadam właśnie wersję Rider i fajnie by było, jakbym tej konsoli oklejac już nie musiał...ma ktoś jakieś doświadczenia, uwagi?
Podaję link do aukcji: http://moto.allegro.pl/3m-folia-alu-...528693262.htmlO1 Rider 140KM & 305Nm by Aligator
-
-
Dzięki Daymond, o to mi własnie chodziło, o kolor-odcień tej folii :wink: A mam pytanie i prośbę zarazem, czy mógłbyś cyknąc fotę całości deski rozdzielczej, np z tylnego siedzenia, chciałbym zobaczyc jak to się z resztą komponuje, bo rzeczywiście z tego zdjęcia, które masz u siebie widac, że jest dośc sporo jaśniejsza ta folia od serii z ridera...
Dziękuję i Tobie Krzysiek, powinienem tego posta napisac w tamtym temacie, ale jakoś mnie zacmiło ops: Przeczytałem jednak cały tamten temat i odpowiedzi na moje pytania tam nie znalazłem niestety...O1 Rider 140KM & 305Nm by Aligator
Komentarz
-
Komentarz