Skoda Octavia Tour 2 - modyfikacje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojan12
    Classic
    • 2012
    • 1

Zamieszczone przez Big
    Marlej, nie szkoda ci kasy ??!! Rozumiem sprzedać samochód po 4 no niech bedzie po 3 latach, choć i tak dla mnie to za krótko - ja uważam że auto kupione jako nowe opłaca sie sprzedawać dopiero po ok. 5-6 latach, ale po 2 tygodniach ??? Dostaniesz po tyłku na Octavii i dołożysz kupę kasy do Superba który będzie miał dość dychawiczny silnik (jak na te wielkość i ciężar auta) i niezbyt dobre wyposażenie. Jak dla mnie gra nie warta świeczki, a mówiąc dosadnie pomysł bez sensu!
    Jeśli ju wogóle kupować Superba 2 to minimum Ambition i z 1.8 TSI pod maską.
    Dokładnie.
    Marlej kupiłeś auto to jeździj min 5 lat, a kasę z premii odłóż na konto/ obróć z zyskiem albo wydaj na inne zachcianki.
    Pobujasz octą kilka lat, a potem kupisz superba III
  • kondzio1
    Classic
    • 2011
    • 2

Jak wszyscy wiemy powróciła Octavka sprzed FL. W związku z jej sporym zainteresowaniem w salonach i nie tylko myślę że oddzielny temat poświęcony dla niej wydaje się być zasadny.

Macie wiedzę czy - spojlery przód i tył z wersji RS Octavii 2 przed FL będą pasowały do obecnej Octavii Tour 2 . Proszę o podpowiedź.
    Czy można polegać na tej instrukcji: http://forum.skodaclub.pl/zrob-to-sa...-rs-t1782.html

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez kondzio1
      myślę że oddzielny temat poświęcony dla niej wydaje się być zasadny
      no właśnie chyba zupełnie nie
      szukaj w istniejących tematach :idea:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm