Koledzy.... szykuję się u mnie kilka zmian. Chciałbym wymienić w mojej O2 kilka drobiazgów, żeby delikatnie poprawić wygląd octavki
Aktualnie poszukuję zderzaków od RS-a (wszystko do wersji przed FL) oraz planuję polakierować listwy boczne, oraz zakupić brewki na lampy i spojler na tylną klapę. Na koniec będzie niższy zawias i nowe kapcie Więc chciałbym abyście mnie trochę wspomogli.
Szukam zderzaków w dobrej cenie i narazie zajmę się czymś łatwiejszym czyli brewkami i spojlerem
Możecie doradzić gdzie lepiej kupić brewki i spojler?? Czy lepiej wykosztować się na Milotec-a czy raczej allegro??? Może znacie miejsca gdzie takie graty można kupić w dobrej cenie łącznie ze zderzakami od RS-a??
Druga sprawa to tylny spoiler (liftback) czy bardziej pasuje RS-owy czy może pójść w stronę delikatnej płetwy doklejanej na końcu klapy????
Sprawa ostatnia to lakierowanie.... niektórzy z Was już to robili więc chciałbym Was poprosić o jakieś namiary na lakiernika który zrobi to dobrze i w dobrej cenie gdzieś w okolicach warszawki???
A jaki masz kolor octy? Bo może da radę kupić zderzaki w "kolorze" i bez konieczności lakierowania?
Co do spojlera to albo szukałbym używki ori (wiem ciężko) albo kupił Miloteca, te podróby za 100 zł jakos do mnie nie przemawiają :roll:
Co do brewek i spojlerów luknij tutaj, czasami mają dobre ceny:
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
Co do spojlera do kpl. bodykitu rs spojler rs będzie jak najbardziej pasował, no chyba że wolisz coś delikatniejszego to wtedy loteczka :wink:
Komentarz