Tak jak e temacie, na co uważać, może macie jakieś propozycje :szeroki_usmiech
Niestety miały być nowe ale trzeba sie na razie zadowolic używkami.
Alusy maja być 15
baca10, primo 16" jak piszą Koledzy, naprawdę będziesz dużo bardziej zadowolona. PO drugie w cenie używanych jest szansa, że znajdziesz coś nowego np. Anzio - dobre niemieckie felgi i nie chwalę ich dlatego, że sam mam. Po trzecie ciśnij dilera co Ci sprzedał furę o dobrą cenę na oryginały jak takowe chcesz. Po czwarte nie ma nic złego w kupowaniu używek pod warunkiem, że masz pewne źródło i na miejscu mogą Ci je wrzucić na wyważarkę byś zobaczyła, że są proste.
baca10, te 15ki opony zawsze można sprzedać :wink: Co do felg to najlepiej kupować we własnym mieście tak byś mogła podjechać ze sprzedającym do jakiegokolwiek wulkanizatora by zakręcił kółkiem i sprawdził czy nie jajowata jest :wink: Poza tym oblukać trzeba czy nie ma pęknięć uszkodzeń większych itp.. LUKI, kupiłem już 3 kpl. używek i jakoś nigdy nie było kupy, owszem zdarzyło się że dwie felgi wymagały lekkiego prostowania ale było to argumentem do zbicia ceny, a za prostowanie płąciłem 80 zł wiec nie majątek :wink:
baca10, tego się obawiałem :wink: Na zdjęciach są ok, na żywo mniej. Serio.
IMO 1 link najlepsze rozwiązanie, wycieczka do Dobrodzienia, blisko masz, ja bym brał te no ale nie mój cyrk :wink:
Komentarz