Witam . Mam pytanko , ni cholery nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie , kto robił maxidota L&K i ile diod tam się ukrywa , a jeśli byłyby zdięcia bardzo proszę. Pozdrawiam.
kit neodesign F-style w Combi
Zwiń
X
-
Nie chcemy Ci powiedzieć, że nie mając naklejki OCP na aucie nie pownieneś się wypowiadać na tym forum :wink: :lol: Powiem więcej - posiadanie Octavii też nie jest konieczne, by się tu wypowiadać :wink:Zamieszczone przez q1czy chcecie mi powiedziec ze nie majac naklejki OCP na aucie nie powiniem wypowiadac sie na tym forum?
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Ten "zwykly" tylko z dorobionymi dodatkowymi wlotami na zyczenie.Zamieszczone przez TymonPurchawa jaki ma Kit :?:
Widzialem ten F-style na zywo i IMO na nasze ulice sie nie nadaje. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Obrót tej firmy na rynku polskim może stanowi (strzelam) 2-3% jej całego obrotu. Nic więc dziwnego, że w PL mało tego jeździ - tym bardziej, że z tym kitem to można co najwyżej auto postawić przed firmą jako demo-car, a nie używać go do jazdy na codzieńZamieszczone przez q1jezeli na tym forum nikt nie ma takiego pakietu to chyba firma ta nie robi zlotych interesow..
ops:
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
To koło Ciebie przejechałem jakiś czas temu w nocy pod Lemonem
Komentarz