[O1] Tanie nowe felgi...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jano 72
    Classic
    • 2010
    • 18

[O1] Tanie nowe felgi...

Zamieszczone przez fajny52
    Witam
    Czy w PTU są honorowane zniżki z pzu na OC i AC?
    na pewno , teraz nawet sami weryfikuja jakie masz znizki, towarzystwa wymieniaja sie informacjami o tym ,

pozdr
    jano
  • Rafall
    Ambiente
    • 2008
    • 233
    • Octavia III (5E3)
    • CJSB 1.8 TSI 180 KM

[O1] Tanie nowe felgi...

Witam,
    chodzi za mną ostatnio temat wymiany felg w mojej O1 RS. Myślę o jakichś ciemnych 16. Dodam, że auto ma czerwony kolor. Wpadły mi w oko poniższe aukcje:

Praktycznie wszystkie z nich to jakieś noname. Ja przynajmniej ich nie znam. Co myślicie o takim zakupie? Warto? Niby dają 2-3 lata gwarancji, co jest raczej normalnym okresem jak na felgę nawet bardziej markową (3 lata).

Cena niska, design kwestia gustu, ale ponieważ jako członkowie OCP mamy opatrzone Octavki w róznych wersjach to może coś zasugerujecie. Które najlepsze? A może jakieś inne propozycje? Temat w sumie dość pilny, bo auto mało jeździ, ale stoi w garażu na zimowych oponach i czas je zmienić. Pojeździłbym trochę ))

Z góry dziękuję za pomoc.

Komentarz

• Skfarek
      RS
      • 2010
      • 4795
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Rafall,
      A na marginesie nie warto, za zbliżoną cenę masz lekko używane czasem praktycznie jak nówki markowe felgi o fajnym designie, te mocno ryżem ciągną :wink:
      Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
      6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
      Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• lukasz3112
        RS
        • 2008
        • 3607

Rafall, nie polecam wogóle. To chińskie badziewie... co Ci po gwarancji jak będą się gięły na dziurach? Tego gwarancja przecież nie obejmuje.
        Lepiej kup używane ale jakieś normalne. Za 1200zł wyrwiesz ładny komplecik.
        Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Rafall
          Ambiente
          • 2008
          • 233
          • Octavia III (5E3)
          • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez Skfarek
          Rafall,
          A na marginesie nie warto, za zbliżoną cenę masz lekko używane czasem praktycznie jak nówki markowe felgi o fajnym designie, te mocno ryżem ciągną :wink:
          Upssss! To mi się oberwało. Wrzucałem w szukajkę wydawało mi się wystarczająco dużo haseł, ale... ech, cóż nieważne. Widocznie nie doczytałem. Pierdoła i tyle. ops:

lukasz3112 dzięki, za potwierdzenie...

No cóż, wątek w sumie można zamknąć... Otrzymałem odpowiedź jakiej się spodziewałem i nie będę szukał nadziei, tak będzie lepiej.

Pozdrawiam!

Komentarz

• Karql
            L&K
            • 2010
            • 1124

Ja czasem pomagam znajomemu na wulkanizacji to potwierdzam powyższe odpowiedzi

Teraz rynek zalała chińszczyzna jak chodzi o felgi - należy je omijać szerokim łukiem. Jak to mówią co tanie to drogie Kupisz tanio, to później stracisz nerwy i pieniądze na ich naprawę, a na końcu i tak kupisz inne

Pozdrawiam
            Było: 117,5KM / 238,9 Nm
            Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

Pracuję...