Hejka OCP
Tak się składa, że w dniu wczorajszym doszło do tej wiekopomnej chwili... :lol:
Octavka wjechała na roleczki się WYHAMIĆ
Jednocześnie wczoraj zakończyliśmy z Alim Stage II, który obejmuje:
- Turbo GT20
- FMIC by Ali [BIG]
- Wtryski 216stki by Ali
- Orurowanie MG
- Kolektor z PD by Ali
- Wskaźnik doładowania turbavki
- Wskaźnik temperatury oleju
- Pompa 10tka
Ciut mocniejszy
Całość wykonana w Monster Garage uAligatora :diabelski_usmiech Aligator napisał dla Czeszki dwa bezpieczne programy, aktualnie jeżdżę na słabszym, bo autko na mocniejszym dawało lekki dymek z rur.
Wrażenie...bezcenne, zadupcza wyśmienicie :tunning no i ten dzwięk GT20stki :twisted:
P.s założyłem nowy temat, żeby każdy mógł zobaczyć co trzeba zmienić dla takiego wyniku
Plany: ambitne :twisted:
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Testowałem tę Octavkę - bardzo ładnie zestrojona, płynnie przyspiesza i przyspiesza i przyspiesza, na temat GT 20, nie bedę się wypowiadał bo brakło by słów.
Dla mnie rewelacja - nie mam zastrzeżeń.
Na razie braciszku, pomykaj przez kilka ładnych kkm na tym zestawie, potem będzie Stage III - jak wiedzą wtajemniczeni :twisted: :twisted:
Cóż mogę, powiedzieć, ja jestem z Ciebie dumny za tę drogę do osiągania mocy w Czeszce.
Duże gratulacje dla Wojtka - Ali MT katowice,
Tak trzymać
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
Kurcze cięzko powiedzieć, jest kilka planów, ale jeden może je wszystkie zniszczyć, gdzie zabawa zacznie się od nowa :twisted: (bynajmnie auto zostanie to samo)
Zamieszczone przez nico21
Mam nadzieje ze na najblizszym spocie bedzie okazja przejechania sie twoja czeszka :?: :!:
No no no Nieźle WYHAMIONA ta Twoja czeszka :P i do tego niezłe wykresy wypluwa :P Pozostaje mi pozazdrościć i życzyć bezawaryjnej eksploatacji i oczywiście jak najszybszego wdrożenia STEGE III :diabelski_usmiech
Dopiero co zmodyfikowałem moją Czeszkę a już myślę o następnym etapie. :P To chyba jakaś straszna choroba.
Kombinuje w stronę: większe wtryski, SMIC by ALi. Chciałbym ze 160KM.
Mam takie rozterki które pewnie przerabiałeś: wtryski modyfikowane by Ali:
Jak wygląda zużycie paliwa? Jest jasne że przy bucie będzie więcej ale przy powiedzmy tak samo dynamicznym przejeździe z seryjnymi AHF i z wtryskami Aliego????? turbo ASZ:
Da radę dać tyle powietrza??? Do ilu atm można z tym turbo jeździć? Pompa 10tka
Na razie nie dojrzałem do zmiany pompy. Czy moja da radę :twisted: SMIC by ALI:
Starczy?? Nie chcę wchodzić w FMIC. Boję się że będzie full problemów typu pękające rury, pozatym jeżdze po budowach itp, a SMIC jest lepiej chroniony przed uszkodzeniem.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
wtryski modyfikowane by Ali:
Jak wygląda zużycie paliwa? Jest jasne że przy bucie będzie więcej ale przy powiedzmy tak samo dynamicznym przejeździe z seryjnymi AHF i z wtryskami Aliego?????
spalanie spadnie, mi spadło o ponad litr przy ekonomicznym śmiganiu
Zamieszczone przez Masmo
turbo ASZ:
Da radę dać tyle powietrza??? Do ilu atm można z tym turbo jeździć?
Ja miałem 160KM i wszystko było ok, ile pompowało nie pamiętam :roll: , ale wiem że było ok
Zamieszczone przez Masmo
Pompa 10tka
Na razie nie dojrzałem do zmiany pompy. Czy moja da radę
No powinna, u mnie seryjna dała rade.
Zamieszczone przez Masmo
SMIC by ALI:
Starczy?? Nie chcę wchodzić w FMIC. Boję się że będzie full problemów typu pękające rury, pozatym jeżdze po budowach itp, a SMIC jest lepiej chroniony przed uszkodzeniem.
SMIC jest ok wystarczy. Jak nie pałujesz auta to wszystko jest jak należy.
A co do FMICa to nie wiem o jakich problemach mówisz :roll: ja nie mam żadnych a śmigam po kopalniach i takie tam ale to twoja decyzja 8)
Lada dzień STAGE III :twisted:
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz