Gdzieś kiedyś już liczyliśmy orientacyjnie ile to wychodzi teraz nie chcę się denerwować
jedynie pamiętam że ponad 10k kosztowało doprowadzenie skrzyni do takiego stanu jak jest teraz
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Ciekawy silniczek, muszę pomyśleć nad paroma wydatkami :diabelski_usmiech Grzesiu, tak z ciekawości - koszt modyfikacji chyba troszkę przekroczył 10k?
A sama modyfikacja - naprawdę gratulacje, niesamowita sprawa, moment po prostu powalający :twisted:
10k to kosztuje założenie big turbo, wydech, zegary i strojenie a gdzie reszta? :roll:
wydaje mi sie zeby przygotowac auto w ten sposób jak ma Grześ to trzeba mieć przygotowane około 25-30k
Grzes jest o tyle w dobrej sytuacji że go przynajmniej robota nic nie kosztuje
Gdzieś kiedyś już liczyliśmy orientacyjnie ile to wychodzi teraz nie chcę się denerwować
jedynie pamiętam że ponad 10k kosztowało doprowadzenie skrzyni do takiego stanu jak jest teraz
co robiłes w skrzyni? jaka tam masz ?
ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
ale chciałbym żeby wyglądała tak ładnie jak kiedyś (zdjęcie na stronie mrmotors jest bardzo stare)
Grzesiu, zainwestuj w blacharza i lakiernika, toz to Octa wyglada teraz jak paździerz :szeroki_usmiech
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
wydaje mi sie zeby przygotowac auto w ten sposób jak ma Grześ to trzeba mieć przygotowane około 25-30k
Grzes jest o tyle w dobrej sytuacji że go przynajmniej robota nic nie kosztuje
tyle co kasy poszło w to auto tooooo już dawno nową RS-kę bym miał
Zamieszczone przez S3 CHRIS
co robiłes w skrzyni? jaka tam masz ?
dużo by pisać a konkurencja czyta generalnie jest to krótka skrzynia, obliczona pod ćwiartkę. Krótsza od najkrótszej 6-biegowej
Zamieszczone przez pajczaki
Grzesiu, zainwestuj w blacharza i lakiernika, toz to Octa wyglada teraz jak paździerz :szeroki_usmiech
jednio mówią że to zaleta ponieważ taki paździerz objeżdża fury za parę baniek
w lakiernika już zainwestowałem raz - zderzaki pewnie każdy widział :evil:
ale masz rację i jest to w planach bo już sam na nią patrzeć nie mogę ops:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
i niech doklei sobie brodę jak święty mikołaj :mikolaj
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz