w rozwiazanich fabrycznych zazwyczaj jest blokada na tylne szyby, ale nie wiem czy to problem zrobic tak przy dokladanych...
Limitowana seria Octavii RS WRC Edition
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Limitowana seria Octavii RS WRC Edition
Węszyłem trochę po necie i trafiłem na takowe cudo... :diabelski_usmiech http://www.netcarshow.pl/skoda/2001-...llpaper_02.htm
Dość ciekawie to wygląda, a co najlepsze to wyszperałem nawet na angielskim forum numery z ETKI na te naklejki
W sumie z tego co znalazłem, jest to limitowana do 100 sztuk edycja napędzana silnikiem 1.8 20VT 180KM, wszystko ma to seryjna RS, lekkie różnice są podobno w zestrojeniu zawieszenia. Dość ciekawy pomysł z malowaniem felg 17" na biało.
-
Komentarz
-
Jak wracałem z Hradec po czechach kilka razy mnie takie cuś mijało ale wśrodku był ten sam gostek troche sie drapał po głowie bo oglądał moją klape z tyłu
Komentarz
-
Jasne, że się drapał bo na ogół nie powinno się jeździć na trasie wkoło innego samochodu i ich stresować, że coś nie tak z ich silnikiem...Zamieszczone przez djczasJak wracałem z Hradec po czechach kilka razy mnie takie cuś mijało ale wśrodku był ten sam gostek troche sie drapał po głowie bo oglądał moją klape z tyłu
Komentarz
-
Staszku, pewnie czytał magiczny napis SDi i oczom nie wierzyłZamieszczone przez djczasbo oglądał moją klape z tyłu
że czesi taki dobry samochód zrobili
Komentarz
-
Fajna ! Tylko te felgi czasem mi sie zdaje ,ze na zdjeciach to sa 18 tak zaje fajnie wygladajanowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Nie podoba mi sie to malowanie. Zderzaki jakies takie seryjne. Ciekawe jaka cena tego "cuda"..Była Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
Komentarz
-
cena powinna byc wieksza o koszt naklejek bo tam reszta to normalny RS
także ja osobiście bym wiekszej kasy za to niedał ale wszystko zalerzy kto co lubi fajnie że cos takiego jest ale ja bym sobie tego nie kupił.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
A mi sie te biale felgi bardzo widza 8)pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
Mnie tyż ale poza tym szału ni maZamieszczone przez rob555A mi sie te biale felgi bardzo widza 8)NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz